Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 27.Bölümmm (bakmadan Geçmeyelim Arkadaşlar)=)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Şimdi ne olacak arkadaşlar Aslıyla denizin arası ne olacak bu eski 3 arkadaş bir araya geleccekmi gerçi efeyle aslı geldide denizle aslıyla olan ilişkileri ne olacak birde 27.bölümün genel değerlendirmesi efenin hoşunuza giden sözleriBiggrin1(bu bölümde) ve ilerde olaylar nasıl ilerleyecek hepsi için gzl yorumlarınızı bekliyorum ARKADAŞLAR...88
walla benim yapabileceğim tek yorum mineye zaten deli oluyodum şimdi öldürmek istiyorum umarım deniz aslıyla nasıl olsa bidaha beraber olamıycaz die mineye dönmez ya offf offf kaç bölüm bekle denizle aslı biraraya gelsin die sonra işler sarpa sarsın aslı ile deniz birlikte olmazsa olmaz bu dizi deniz aslı yanyana mine dışarı
yokyaa ne dönmesi o konuşmadan sonra daha denizin dönmesini beklemek yanlış olur.mineye üzüldüm ama yaptıkalrının bedelini ödüyo
mineeeee (sözüm aslı envere diil) öldüreem seni
ya konuşmaları tam hatırlamıyorum ama suyun sarhoş hali çok tatlıydı, konuşmaları falan. tahminim yok ama umarım aslıyla deniz bir an önce birleşirler.cananın ve muratın yaptıklarını aslı ve deniz saf duygularıyla ödemesinler yaaaa Sad1
bnce bi dahaki bölümde aslıyla deniz konuşacaklar çünkü deniz eve geldi ve aslıyla konuşmadan gitmez bnce
ya belki mineye sinir oluyo olabiliriz bu bölümde mine haksızdı ama ben çok üzüldüm durumuna sonuçta oda reddedilmenin acısıyla üzülürken şimdi başına daha büyük dert aldı yazık valla ben çok üzüldüm...
ha bi de aslıyla denizin arası geçte olsa düzelicek efenin yardımlarıyla falan hem kısa zaman içinde görüsceklerdir ve birbirlerini gördükleri anda yelkenler suyaa...çünkü dizi böyle gitmez ki...
mine dışında hepsinin durumu düzelsin çünkü mine burnunun dikine gidegide böyle olldu!!!!!!!!hııııı bide tabiki sonuna kadar
ASLİ DENİZ diyorum
denizle aslı barışacaklar konaktaki mine ne yapar bilmiyorum çünkü kendisi kaşındı... vesayre vesayre
Sayfa: 1 2
Referans URL