Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: mine ne olacak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
arkadaşlar olanları gördük şimdi mine ne olacak yorumlar ve tahminler bekliyorum.

sitede büyük harf yasak olduğu için başlık düzenlenmiştir.
EFE_DİLA
bnce mine barmeni orda bırakıp gidick ve daha snra hep vicdan azabı çekicek

barmenin evine gitmesi gerçektn bir hataydı ama snra barmenden kurtulmk içn başka yolu yktu başka napabilirdiki sonuçta kurtulmak içn
sana katılıyorum mero büyük bir hata yaptı her çağıranın evine gidilirmi devir çok değişik bi devir Biggrin1
En başta adamın evine gitmekle hata yaptı ama daha sonra yapılabilcek en doğru şeyi yaptı...
mineye üzüldüm ya gerçekten denizi çook sewıo barmenede iyi yaptı yaa yoksa başka kurutuluşu yoktu..ya orda bi şarkı caldı kım sölıo onu boşyere konu açmıyım burdan sorım dedim bilen warmı o şarkıyı kım sölıo
ya sonunu izleyemedim ne oldu miyleyle barmen tam anlatırmısınız
valla içimden ne geliyosa onu yazıcam kimsede kızmasın....
ben bir gram bile üzülmedim bence fazlasını bile hak ediyor kendi egolarını tatmin etmek için neler yapmazki bence bu hiç bile sen her seni evine davet eden kişiye gidersen ohooo seninden annenden bir farkın kalmazki güzelim aslı ya nelr yaptığını gördük bu bölümde o kızın içi kan ağlarken en azından konuştuğun bir insan olarak ya bi gidip insan teselli ederya en azından aynı evde yaşıyosunuz bi gidip konuş üzülme de azcık dinle ne olurki ama yok bu durumu bile fırsat bilip herkese neden bu kadar onunla ilgileniyosunuz yani dünya senin etrafında dönmüyo mine hanım...denizin sana sölediklerinin yüz katını hak ediyosun herkes sana anlatmaya çalıştı ama sen kalın kafalısınya çok bilmişsinyaa illede kendini küçük düşürüp bütün erkeklerin senin için delirdiğini düşünüyosun gerçekten dünyada böle insanlar çok bence sende karakter onlardan bitanesisin aslının arkasından çevirdiğin işler yavaş yavaş seni buluyor hak ettiğin hayatı yaşıyosun kızım denizden sana fayda yok diyosunki bizdik gerçek aşık pardon ama hangi gerçek aşk hayal dünyasındamısın sen?? evet deniz senden hoşlanmış olabilir bence o sana sadece hayrandı güzelliğine neyse artık ama deniz kendisi dedi SEN ASLININ BANA YAŞATTIĞI HİSSİ VERMİYOSUN bu bile yeter sanaa çok iyi oldu diyorum ohh olsun hatta hiç ama hiç üzülmedim inş. gerçek ortaya çıkarda senin nasıl bir insan olduğun ortaya çıkar yüzüne bile bakmadığın ceme gidip yalvarırsın...

çok uzun yazdım kusura bakmayın ama bunların hepsi aslı enverin dizi içindeki MİNE karakterine yazdığım şelerdir sakın yanlış anlamayın....
şebnem ferah-sil baştan başlamak gerek bazen yada sadece sil baştan Biggrin1
saoll cnm bnm yaaTongue1
barmen mineye asıldı sana kim beleşe bşi ısmarlar dedi mineyiöpmeye başladı mine ona tokat attı barmende mineye tokat attı sonra tam öpüyordu mine ordan bi şişe kaptı taaak barmenin kafaya ordada adam yığıldı zaten bu kadar iimisin dedi mine o kadr başka bişi yok yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...Biggrin1 biraz puan almak istiyorumdaBiggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL