Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 28.bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
mine ne yapack acaba?...
bilmiorum cnm bnm adam öldü galiba off ya Sad1
bence kaçacak heralde kurtulmak için başka ne yapacak ki Icon_smile
ya sanmıyorum öleceğini hastanelik filan olabilir ama ölmez yani bence...
minede kaçar ordan eve gelir ayşe tyze kızar kavga filan ederler her şey karışır ...... =)
karışsın dizinin ömrü açısından daha fazla karışıklık iyi Biggrin1 ..
bence adam tabii ki ölmes. Mine eve gidip herşeyi anlatacak. Tabii Osman beyin hakaretlerine maruz kalarak. bu işten onu Metin kurtacaktır. Aslı ve Deniz birbirlerini görünce çok tuhaf oldum. ama önümüzdeki bölümde Efe yine orjinalliğini yapıp onları bi araya getirip konuşturacaktır. çünkü aslı denizden utandığı için onunla konuşamıyor. denizin hiçbi sucu yokki oda bunun farkında....
ask_seninadın demiş kibence adam tabii ki ölmes. Mine eve gidip herşeyi anlatacak. Tabii Osman beyin hakaretlerine maruz kalarak. bu işten onu Metin kurtacaktır. Aslı ve Deniz birbirlerini görünce çok tuhaf oldum. ama önümüzdeki bölümde Efe yine orjinalliğini yapıp onları bi araya getirip konuşturacaktır. çünkü aslı denizden utandığı için onunla konuşamıyor. denizin hiçbi sucu yokki oda bunun farkında....

evet çok mantılı böyle olabilir. umarım efe biraraya getirir onları ya
aslıyla deniz barışı mine eve kaçar
bncede adam ölmez bayılmıştır belli bi süre sonra uyanı.
mine ya hemen kaçar yada acili arayıpta hemen kaçar onun bilmiyorum

bncede efe ne yapar eder aslıyla denizi bir araya getirir
deniz mine yi terslememiş olsaydı hemen denizi arar ondan yardım ister, derdim hani eskiden hep sıkışınca denizi arıyodu ya ama artık öyle bişey de yapamaz.belki metin abisini arayabilir
Sayfa: 1 2
Referans URL