hafizenin başına gelmesinden korktuğu en kötü şeydi iki kızının birbiri ile ömür boyu küs kalması ama mine bunu hic acımadan yaptı onlara onların ahlarını aldı minenin başına gelenlerden hiç üzüntü duymadım bu bölümde ve ilerki bölümlerde de duyacağımı sanmıyorum umuyorumki bu olay minenin aklını başna getirir sahip olduklarıyla yetinmesini bilir ve daha fazlasını istemez çünkü içkinin fazlasının zarar olduğu gibi hayatın fazlasıda zararlıdır
ne demişler arayan belasınıda bulur mevlasınıda[/u]
ben yeniyim benide aranıza alırsanız sevinirim arkadaşım çok haklısın valla atasözünde tam uymuş alma mazlumun ahını çıkar ahete aheste
mine denizin dedikleri yüzünden bu durumlar başına geldi. mine denizin dediklerinden sonra artık onunla sevgili olamayacağını da anlamıştır
haklısın sana katılıyorum goldenrose mine başına öyle bir bela aldı ki ama yine de uslanmıyacak
o kiz akilanmaz akiler o kiz akilinmaz unutun bunu
walla ben bu bolumde minenin güzel bir ders aldıgını düsünüyorum ben sadece anneanesinin agzının payını vermesinin bile yetcegini düsünüyodum ama ne güzelki hem deniz hem anneannesi hemde hayat onun agzının payını verdi cok eglendim anlasın artık denizle olamayacagını insallah uslanır diycem ama nerde bu kızda bu fesatlık bencillik oldugu sürece devam eder bole bu kız
dookan demiş kiwalla ben bu bolumde minenin güzel bir ders aldıgını düsünüyorum ben sadece anneanesinin agzının payını vermesinin bile yetcegini düsünüyodum ama ne güzelki hem deniz hem anneannesi hemde hayat onun agzının payını verdi cok eglendim anlasın artık denizle olamayacagını insallah uslanır diycem ama nerde bu kızda bu fesatlık bencillik oldugu sürece devam eder bole bu kız