Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: en duygusal bölüm...!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
şimdiye kadar olan bölümlerden en duygulu olanıydı bence!!... Sizce??Crap
evet cnm bencede efenin aslıyla konuşması,(ki bu en duygusalıydı Sad1 Sad1 ) cananın bilale gidip onunla evlenemeyi istemesi, aslının denizle çektirdikleri fotoğrafa bakarak ağlaması,efenin sahilde denizle yaptığı konuşmaa, cananın kardeşi aslıyla olan konuşması, denizin aslıya olan aşkını bilgisayara her seferinde yazması Sad1, en kötüsüde aslının denizden ayrı geçirdği günleri birlikte çektirdikleri resmin arkasına yazması ya bence en duygusal olanları buyduu Sad1
eet sölediklerinin hepsi çok duygusal bölümlerdi bide şebnem ferahın şarkısının çaldığı bütün bölümler duygu doluydu..!!
ayh evet unutmuşum bir an onu yazmayıı özellikle deniz aslıyı çiçekle beklerken vardı şarkıı süperdi yaa süperr Sad1
en sonu çok hüzünlüydü mine ne yaptım ben der gibi baktı Sad1Sad1
ya cok kötü oldu, acidim kiza, ama hakketi sonunda. ama kiz cok zor durumda su an Blink1
şebonun araya girmesi sprdi en duygulu yerlerdi bence o sahneler .......
şarkıda tam uymuş yani..(sil baştan )...021
ya bence bu hafta cok güzel bir bölümdü hersey duygusaldı bende efeyle aslının konusması cok duygusaldı
eet sanki kawak yelleri için yazlmış gbiydi şarkıı...we bideee en sonunda denizle aslının gözgöze gelmesiide çok kötü bi yerrdiii...!!!
ben aslının denizlerden çıktıktan sonra ağlayarak koşmasını ve yolda dizüstü oturup ağlamasında çok duygulandım.
aslının resmin arkasına günleri çizmesi
denizin aslısız geçen her günü pcye yazması
efenin aslı ve daha sonra denizle konuşması
cananın bilale evlenmek istediğini söylemesi hepsi ama hepsi çok güzeldi gerçekten de..
BAYILDIM BU BÖLÜME
sağol Yiğit Bey yüreğinize sağlık
Sayfa: 1 2
Referans URL