Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: mineye oh olsun daha basına neler gelcek
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
ben minenin basına gelenleri hakettigini düsünüyorum denizi izmirdeyken kullanıp onla birlikteyken degerini bilmedi sonrada gercek ask bizimdi dedi aslıyla denizi ayırmak için elinden geleni yaptı en son yaptıgı aslımızı derinden vurdu hep kendini düsündü aslının zor günlerinde bi eluzatacagına sırtından vurmaya iş cevirmeye devam etti bide dünyanın en güzel kızıymıs gibi saga sola hava attmayı pek bi iyi biliyo bu bole devam ederse bu olaylardan daha beterleri gelecek bunlar daha az

bunların hepsi mine karakteriyle ilgili aslı enverle alakası yoktur
yaw arkadaşım öyle şey mi olur Icon_smile artık o da ekipten, bence hiçbir şey olmaz, olamaz Icon_smile
bence de bişey olmayacak ama aklı başına gelecek artık minenin...
insallah artik akli basina gelir....denizin söylediklerinden sonra artik ondan tamamen vazgecmesi gerekiyor.....minenin basina barmen yüzünden birsey gelmez herhalde ama insallah birazcikda olsa akillanir...
bnece olcak başına fena bişi gelcek
ohh ii oldu mineye bu kız akıllanmaz size sölimmmmm.....
arkadaşlar ben minenin hayranıyım ama dizideki huyu güzel değil biliyorum ama aslıdan güzelllllllllllllll
bende mineyi çok seviyorum ama tabi rolü kötü ayrıce ne kadar kötü olursa olsun hiç bi insan böyle birşeyi haketmez
Nedense ´ demiş kiyaw arkadaşım öyle şey mi olur Icon_smile artık o da ekipten, bence hiçbir şey olmaz, olamaz Icon_smile

mine de ekipten ama herkesin kaderiyle oynadı Dayak6du
iy oldu ona ohhhhhhhhhh
Sayfa: 1 2 3
Referans URL