iki gündür kavak yellerinin eski bölümlerini izliyorum da o zamandan bu zamana baya çok şey değişmiş bi kere aslı deniz ve efe arasında daha masum bir dostluk varmış bi de ailelerinin komşulukları daha güzelmiş mesala ikinci bölümde aslının babasının hapse atılması bile lemanın denizi hafizeye emanet etmesini engellemedi peki ama leman niye urladayken son bölümlere doğru bu aileye karşı (murat ve canan durumunu öğrenmediği halde) özellikle aslıya karşı olan kötü ve acımasız davranışlarının sebebi neydi ?
aslı ile denizin arkadaslık etmesini istemiodu o zman bile sınıf farkı die ... o leman warya tam bi ...... ban yerim die sölemimm..

bncede yaa aslnda leman deil senaristin suçu bu

Evet eski bölümlerde anne daha bir sıcaktı aslı'ya karşı sonra ne olduysa soğudu onalara karşı..
aslı fakir bir ailenin kızı olduğu için (denizin de durumu var) leman zaten onların sevgili olmalarını istemiyodu eski bölümlerde, ondan sonra cananın bebeğinin murattan olduğunu öğrenince aslıdan nefret etmeye başladı...
ya eskiden küçüklerdi diye pek önemsemsemiyodu leman ama son zamanlarda aralarındaki ilişkinin arkadaşlıktan öteye geçtiğini farketti...
iide arkadaslar cok ani degişmeler olmus ben bu diziye 10. bolumden itibaren kesintisiz izledim leman hep gicıkti ama ilk iki bolumde cok ii bi ilişkileri varr bence burda biraz abartmıslar olayı lemanda burjuvalık varda ilk bolumlarde yokmuydu
ya, evet, hani hatirlarsaniz, bi ara urlada, asli denizlerin evine gelmisti, ardindan leman acti kapiyi, sonra asli deniz yokmu diye sordu, leman da hayir dedi, mineyle gezior demisti, ve seytan gibi ardindan hemen sunu dedi asliya, noldu cok mu sasirdin, olamazmi yani, mineyle beraber olamazmi, orda zten sogdu aslidan, ***** kadin... Hatirladiysaniz

eskiden kücüktüler aralarinda bir dostluk vardi ama zamanla bir birlerini sevmeye basladiklarini fark edince leman da tabi araya sinif farkini koydu........