13.12.2007, 10:03 PM
13.12.2007, 10:07 PM
normalde işten atılır.yani genelde öle olur.ama biraz fantezi ye kaçarsak,adam izmirli hemşeri falan ayağına,bi de işyeri sahibinin ii niyeti nedeniyle işe devam edcek.
13.12.2007, 10:08 PM
yalnız çok güzell bı bölüm dü ya denızle efenın araba sahnesinde koptum gülmekten denızım le aslı ımn arası da duzeldı şükür artık bzoulmasında zaten inş efe yı ısten atmazlar dedıgı gıbı sancaklıyla umarım kanka olmuştur
umarım gelecek bölüm de hersey yolunda gıder artık mıne uyuzuna yorum bile yapamıyorum yani...
umarım gelecek bölüm de hersey yolunda gıder artık mıne uyuzuna yorum bile yapamıyorum yani...13.12.2007, 10:18 PM
efenin durumnu cok zor...ama adam izmirli oldugu vvede cok zengin olaması herşeyi değiştirebilir..!!hayat süprüzlerle dolu
..
..13.12.2007, 10:18 PM
yaa bncedee sprdiii bnde glmekten öldmm hele denzle efenn suratııı acayp komktii bidee son model arabyla geldiler efe arabayı drdsamadı orda resmen koptugum andıı spr bi bölümdü 29. bölümü sabırszlıkla bkliyorm ama snrm haftaya kavak yelleri yokkk..:(artıkı öbr hafta ögrencez neler oldugunuuu en büyükk kavak yellerii!!:)denizzz efe süpersnzz

13.12.2007, 10:21 PM
casper123 demiş kiefenin durumnu cok zor...ama adam izmirli oldugu vvede cok zengin olaması herşeyi değiştirebilir..!!hayat süprüzlerle dolu..
evet ya durumu çok zor inşallah adam iyi biridir de işten atılmaz
13.12.2007, 10:21 PM
aynen ya bende araba sahnesinde koptum ya efenin suratına ne demeli 

13.12.2007, 10:28 PM
comcomewrim demiş kiyaa bncedee sprdiii bnde glmekten öldmm hele denzle efenn suratııı acayp komktii bidee son model arabyla geldiler efe arabayı drdsamadı orda resmen koptugum andıı spr bi bölümdü 29. bölümü sabırszlıkla bkliyorm ama snrm haftaya kavak yelleri yokkk..:(artıkı öbr hafta ögrencez neler oldugunuuu en büyükk kavak yellerii!!:)denizzz efe süpersnzz
noldu haftaya kavak yelleri nedn yk:crap:ki
14.12.2007, 02:09 PM
haftaya bayram old için yok evt o sahnede bende gülmekten öldüm
14.12.2007, 03:37 PM
arabalı bölümü süperdi bittim...
nolcak abi ya efe ye (bişey olmaz inş.)...işten atılır gibi geliyor ya bana...
nolcak abi ya efe ye (bişey olmaz inş.)...işten atılır gibi geliyor ya bana...