Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 28.Bölüm Yorumları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Herkes bir sahneyi tartışmak için elli tane konu açmasın arkadaşlar, 28.bölüm değerlendirmesini bu bölümde yapalım..
Yorumlar...Content
bence bir bölümü açmak daha iyi hem o bölüm hakkında detayları anlatıyoz ve tartışıyoz Icon_smile
yanlış anladın bir bölüm derken o bölümden bi part'ı kastettim. o zmn elli tane mine böle mi yapsaydı ii mi olurdu, yoksa şöyle mi yapsaydı,sizce şu kısım nasıldı fln die konu açılıyor ve kirlilik artıyor..bn diorum ki sadece 28.bölümü burda tartışalım her sahne için ayrı ayrı konu açılmasın!!!!
mine yolda tanıştığı kavgacı adamdan barmenin işini bitirmek için yardım istedi ama su ve aslı yanlış anlıcak ve ortalığı karıştıracaklar ya off gidicek aksiyon Sad1
ya çok komik bir bölümdü özellikle son sahne
güzel bir bölümdü mine yüzünden yine birilerinin başı derde girio mesela efe onun yüzünden oto hırsızı oldu inşallah işten atılmaz
walla bu bolum zevkli bi bolumdu diger bolumler gibi şu ne olcak bunar bole yapmasaydı felan demedim ilk defa gülerek izledim bu bolumu diger bolumler cok sitresliydi bu bolumde tek sorunvar oda aslının okuldaki kızlar aslının basına corap örmeye calıscaklar ama olmuycak cünkü olanlar anlatılınca aslının mazeretinin ne kadar haklı oldugu ortaya cıkar alevi mesele sonucta kızı derinden etkiledi bide komik am kou bi olay efe ömür boyu calıssa o arabanın tamirine gücü yetmez
herzamanki gibi cok güzel bir bölümdü!! yah mine igce kafayi yedi.. falan..
efe nasil ara kulandi HEHE ..
ama nette bak sorundayim *** 9 live yüzündenAngry1
bencedde güzel bir bölmdü yha o kızlara gıcık oldum
aslım ve denizimin barıştığı sahne çok güzeldi yani beklediğimiz bişeydi onun dışında her şey olduğu gibi gidiyo ki mine hala akıllanmamış kalkıp yolda kim olduğunu bilmediği bi adamdan yardım istiyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım gül bi anneannesi var kadıncağıza neler çektiriyo başkası olsaydı yollamıştı şimdi annesinin yanına çok kafasına buyruk bir kız hiç hatalarından ders almıyor ama hak ettiğinide yaşıyor bide o hala aslının kıymetini bilmesin aslı o kadar kötü gün geçirdi bi dk bile kızın yanına gidip üzülme demedi ama aslı denizle birlikte onu bulmak için savaşıyodu başına bişe gelmesin diye suyla onu takip etti yani artık mineye bişe diyemiyorum sonra cananın bilale evlenemeceğini sölemesi çok kötüydü içim çok fena oldu o sahnede zavallım bilal nede güzel konuşuyodu ama belki daha iyi oldu onun için bide ilk sahneler efeyi hırsızlıkla suçladığı adam öldürcektim bi an çocuk cüzdadına döviz bürosu diyo bu kalkıp hırsızsın diyo Biggrin1 ene aklanması güzel oldu sonra son sahnee off off dedirtecek Biggrin1 hel denizin "bi oto hırsızlığı kalmıştı yapmadığımız onuda yaptıkyha " dedi yha koptum iyice haftaya yok sanırım dizi ama aslım ve denizim barıştıyhaa tamamdır bide o iki gıcık ünili kızıda varya artık öldürmezsek iyidirrrrr
Sayfa: 1 2
Referans URL