Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: ya arkadaşlar tıp fakültesindeki o iki kız napıyolar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
o iki kız şikayet etti kerem hocayla aslıyı peki nolcak şimdi bu aslıyla denizin ilişkilerine yansırmı of haftayada yok ki dizi çatlarım ben iki hafta nasıl bekliycm off....neyse yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürlerContent
yha ben çok sinir oldum valla onlar kim oluyoki onlarda çalışsınlar hocalarıyla araları güzel olsun aslında bu hep var burdada görülüyo yani neredeyse bütün okullarda vardır bir hoca bir öğrencisiyle fazla ilgilendimi hemen yok bunların arasında bişe var olmadığı halde iftira atarlar ki burda aslım saf saf onlara anlatıyo bidee Sad1 Sad1 valla belki kerem hocayı uzaklaştırırlar sonra belki üninin rektörü aslıyı uyarır ki burda aslı varya o kadar üzülürki kendini acayip suçlamış hissedecektir eğer denizde duyarsa nerden çıktı diyebilir genee aslıyaa yhaa offbee mine yetmedii bide bu iki cadı çıktı ortyaaa bi elime geçirsem biri zaten bonus kafa diğeride gıcık uyuzun tekiiiiiiiii sinirrr şelerr Dayak6du Dayak6du
ben o iki kızada gıcığım nasıl kazanmışlar abi onlar tıpı yaw...
asLım_deNizim demiş kiyha ben çok sinir oldum valla onlar kim oluyoki onlarda çalışsınlar hocalarıyla araları güzel olsun aslında bu hep var burdada görülüyo yani neredeyse bütün okullarda vardır bir hoca bir öğrencisiyle fazla ilgilendimi hemen yok bunların arasında bişe var olmadığı halde iftira atarlar ki burda aslım saf saf onlara anlatıyo bidee Sad1 Sad1 valla belki kerem hocayı uzaklaştırırlar sonra belki üninin rektörü aslıyı uyarır ki burda aslı varya o kadar üzülürki kendini acayip suçlamış hissedecektir eğer denizde duyarsa nerden çıktı diyebilir genee aslıyaa yhaa offbee mine yetmedii bide bu iki cadı çıktı ortyaaa bi elime geçirsem biri zaten bonus kafa diğeride gıcık uyuzun tekiiiiiiiii sinirrr şelerr Dayak6du Dayak6du

katılıyorumm yaaa bende o 2 uyuza çok gıcık oldumm yaa ne var yanı bır kısı hocaasıyla ıyı gecınemez mı?Dayak6duDayak6duDayak6du o kızları bı yerde görmeyım 2 çifftt sözüm var onlaraIcon_smile
bende sinir oldum.. yazik kerem hocanin basina dert..
aslında önde kıvırcık saçlı olanı başlattı bu olayı zaten diğer arkadaşını da kendinden yapıp aslıyla kerem hocaya komplo kurdular ondan sonrasını da biliyosunuz işte. o 2 kız da elinde sonunda cezasını çekecek Icon_smile
yaa onlara n eoluyo ki aslı namusuyla para kazanmak ailesine yük olmamak için hem okuyup hemde aynı okulda güvenilir bi yerde hocasının yanında işini yapıyodu o ik cadolaza ne oluyosa ....!!! onun yüzünden denizm ile aslımın aşkı bitçek ya...!!!
Referans URL