Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Lemanın son dakika golü
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sanırım ne demek istediğimi anladınız hafize teyze lemanla konuşmaya gitti yani sonuçta bence doğru olanı yaptı kızını düşündü ki bide hamile sonra lemanda bir an olsun çark etti davadan vazgeçeceğini söledi taki murat doğacak çocuğu nüfusuna almak istediğini sölediği andan itibaren tam dedim bitti bu iş ama lemanın o gıcık inadı herzamanki sinirliliğiyle bunu yaprsa davadan vazgeçmeyeceğini söledi yha inanılır gibi diil resmen kocasına çocuğunu nüfusuna alamazsın dedi yuh oha artık ben çok merak ediyorum muratın ne dediğini bence tamam demiştir çünkü eli kolu bağlandı yani kalkıp cananı hapise gönderecek diil belki sonradan gizli yapar bu işi Blink1 siz ne düşünüyosunuzz ??
bencede yaaa.şeytan dıo dızının çakimine gitt lemanıı bulll sonradaa saçınıı basınıı yolllDayak6duDayak6duDayak6du Angry1
Valla bu Leman'ı hiç sevmiyorum ya... Angry1
bencede murat kabul etmiştir cananı hapise göndermez gıcık bu leman yaaa sinir şey nolacakAngry1
murat kesin hayir demistir....
_CiNdY_ demiş kiValla bu Leman'ı hiç sevmiyorum ya... Angry1

aynen yaaaaaaaaa........
ya walla çok sinir of ya bide nasıl yalan söledi bn o hastahanede yattığı bölümde demeyince şaşırmıştım ama yani yaptı yapacağını sinir kadınnnn...
bencede kabul etmiştir. canan ı hapse atacak hali yok yaaa
leman tam bir yalancının teki Icon8 şeytan diyoki git lemanı bul orda çok pis dal Dayak6duKiki
leman bu ne yapacapı belli olmaz ama eninde sonunda kime ne yaparsa yapsın sonucunda kendisi zaralı çıkıo
Referans URL