22.12.2007, 09:28 PM
Sayfa: 1 2
23.12.2007, 12:03 AM
evvet! kesinlikle katılıyorum valla şu küçümen avatarım dışında bütün avatarlarım kocaman benim bilgisayardaki..
23.12.2007, 03:37 PM
ben bi kaç sitede görmüştüm ama. zaten ben avatar programı kullandığım için bana gerek kalmıyo olursa ii olabilir tabi 
24.12.2007, 12:35 PM
site yöneticisi bir cevap bekliyoruz olursa çok ii olur
27.12.2007, 08:40 PM
evet ya iyi fikir (;
03.01.2008, 01:26 PM
bence de
03.01.2008, 04:11 PM
avatarlarınızın boyutunu kucultmek cok mu zor ?
hali hazırda var olan avatarınız eger tek frame ise photoshop ile birden fazla frame ise imageready ile kucultebilirsiniz boyutunu
yeni avatar yaparken de sitede izin verilen ölçülere göre hazırlarsınız avatarınızı
herşeyi hazır olarak beklemeyin
bu dediğinizi yapmak için bir eklenti kurmamız gerekecek forumdaki mevcut eklentiler zaten forumu yavaşlatmak da ne kadar fazla eklenti olursa sistem için sorun yaratma riski o kadar çoğalır kodların komutların bırbırlerıyle cakısması ters dusmesı gıbı bır durum sonucu sıte de yavaslamalar gorulur
biz sizler için nasıl daha hızlı bir forum haline getirebilirizi düşünürken siz bizden sistemi kasacak şeyler istiyorsunuz
hali hazırda var olan avatarınız eger tek frame ise photoshop ile birden fazla frame ise imageready ile kucultebilirsiniz boyutunu
yeni avatar yaparken de sitede izin verilen ölçülere göre hazırlarsınız avatarınızı
bu dediğinizi yapmak için bir eklenti kurmamız gerekecek forumdaki mevcut eklentiler zaten forumu yavaşlatmak da ne kadar fazla eklenti olursa sistem için sorun yaratma riski o kadar çoğalır kodların komutların bırbırlerıyle cakısması ters dusmesı gıbı bır durum sonucu sıte de yavaslamalar gorulur
biz sizler için nasıl daha hızlı bir forum haline getirebilirizi düşünürken siz bizden sistemi kasacak şeyler istiyorsunuz
04.01.2008, 12:45 AM
iyi fikir gibi duruyor
04.01.2008, 12:43 PM
admin demiş kiavatarlarınızın boyutunu kucultmek cok mu zor ?
herkes photoshop kullanmayı bilmeyebilir, kimilerinin bilgisayarı photoshopu kaldıramayabilir,vs. gibi durumları göz önünde bulundurarak şeetmiş de olabilir arkadaşlar.
04.01.2008, 02:45 PM
yoo küçültmek zor deil bn küçültebiliyorum ama öyle olsa daha iyi olur neyse forumu yavaşlatıcaksa olmasın
Sayfa: 1 2