Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Bir Öneri!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Öncelikle Böyle bir sitenin olması gerçekten çok güzel ve yapan arkadaşların ellerine sağlık.Ama google reklamlarından bölümlerde sıkıntı yaşanıyor.Nasıl mı?Google reklamları nerdeyse sayfanın yarısını kaplamış.Bence Google reklamlarının sadece 1 mesajın altında olması yeterLidir.Benim de Web sitelerim var ben de bu yöntemi kullanıyorum.İyi Forumlar..
PasCaL21! demiş kiÖncelikle Böyle bir sitenin olması gerçekten çok güzel ve yapan arkadaşların ellerine sağlık.Ama google reklamlarından bölümlerde sıkıntı yaşanıyor.Nasıl mı?Google reklamları nerdeyse sayfanın yarısını kaplamış.Bence Google reklamlarının sadece 1 mesajın altında olması yeterLidir.Benim de Web sitelerim var ben de bu yöntemi kullanıyorum.İyi Forumlar..

sizin web siteniz ufak capta bir web hostingde ya da bir reseller da en iyi ihtimal ile bir vps de barınıyordur
Dedicated masrafı ile onların masrafını kıyaslarsanız durumu daha iyi anlayabilirsiniz
Bu durumdan şikayetçi olanlar için yakın zamanda bir uygulama hayata geçireceğiz
Referans URL