geçen qün bir qazetede okudum..qençlerin ruh sağlığı ile oynanıyor diye bir başlık.."kavaK yelleri,vs..vs,qibi qençlik dizileri gençlerin arkadaş anlayışlarını tamamen olumsuz etkiliyor...Özelliklede Kavak Yelleri dizisi..bu dizide ..ilişkilerin ne kadar çiğ ve sınırsız olduğu qösteriliyor..bu da gençleri bu DAVRANIŞLARI YAPMAYA sürüklüyor...geçen bölümde cananın babası çocuğun murattan olduğunu öğreniyor..ama bir tek adamı tehdit ediyor..kısına bir tek laf ble gelmior..
bu tür çiğ ilişkiler çocuklarımıza zarar verioYr..SAYIN VELİLER..DİKKATLİ OLUNUZ!!!""
DİYE BİR YASI OKUDUM BUNU YAZAN BAYAN DİZİMİZİ KÖTÜLÜYOR AMA DİZİMİZDEKİ KARAKTERLERİ EZBERE BİLİYOR..MADEM OLUMSUZ ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR BUNU İZLEYEN GENÇLERİNDE ANNE BABALARI VAR ONLAR SENDEN DAHA COK DÜŞÜNÜRLER ÇOCUKLARINI....BIRAK ONU,, RÜTÜK VARKEN DİZİLERİ YARGILAMAK SANA MI KALDI SAYIN HANFENDİ???
Ne yani, adam katil mi olacak? Dizide bunu açıklamıyorlar mı? Kamil diyor ki "Ulan, maphus damı ne demek bilmesem seni şuracıkta öldürürdüm".
Kavakyelleri diğer diziler gibi abartılı değil, insanlar ya hep iyi ya da hep kötü değiller. Hataları, karakterlerin sonsuza dek acı çekmesini sağlayacak yönden değil.
Bunu eleştirmek çok yanlış bence.
tebrikler arkadaşım..işte yorum bu..
bunu yazanlar ve böyle düşününler hayatlarında hiç zararlı dizi görmemişler.bütün dizilerde mafya,silah var.ayrıca zorla değil ya istemeyen bakmasın.kavak yelleri gençlerin sorunlarını,sınav stresini en iyi biçimde açıklayan bir dizi.ayrıca mafya falan da yok.neyse kötülemeye devam etsinler.biz dizimizi biliyoruz.
michaelevans demiş kiNe yani, adam katil mi olacak? Dizide bunu açıklamıyorlar mı? Kamil diyor ki "Ulan, maphus damı ne demek bilmesem seni şuracıkta öldürürdüm".
Kavakyelleri diğer diziler gibi abartılı değil, insanlar ya hep iyi ya da hep kötü değiller. Hataları, karakterlerin sonsuza dek acı çekmesini sağlayacak yönden değil.
Bunu eleştirmek çok yanlış bence.
evet bence de cok dogru bir yorum yapmıs ark

katılıyorum
onu söyleyen bayan ilk önce mafya dizilerine bi baksınn kavak yellerinin neresi zararlı dünyada ve türkiyede olan şeyler.o bayan ilk önce şöylee bir dizilerin hepsini kontrol etsin bi söz vardır arkadaşlar yararlı ağaç taşlanır diye
kızı zaten dövdü, yüzüne bakmayarak dövmekten beter etti daha ne yapsın şişlesin mi?
bizim sevgili dizimize laf atıyorlar ama her bölümmünde şiddet ve cinayet olan kurtlar vadisi dizisini sinemalara kadar taşıyorlar böyle yorumları yaparken önce geniş düşünmeli insan
canana tek bir laf bile gelmemişmiş diziyi nasıl izlediyse artık adam resmen kızı herkesin içinde dövdü,ağır hakaretler etti ve en önemlisi benim böyle bir kızım yok dedi madem bunları bilmiyo o zaman yorum yapmakta ona kalmamış bence o gün köşesine midir nedir yazcak bişi bulamayınca uyduruktan haberler yapıp iyice kalitesini düşürüyor eğer daha fazla kalitesini düşürmek istemiyorsa böyle saçma ve asılsız yazılar yazmaktan vazgeçsin bir an önce devam ederse kavak yelleri fanları olarak bu duruma el koymamız gerekebilir

bence tam tersi yararlı.. çünkü efe'nin üniversite okumaması her mesleğin üniversiteye gidilip olmadığının bir göstergesi ayrıca aslının fakir olmasına rağmen tıbbı kazanmasıda seyirciye artı puan