Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Yardım Edinn......
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar yardım edin.Bende o kadar güzel resimlşer varki ekliyemiyorum eklenmiyor.Yeni konu aç diyorum.Açıyor resimi sürüklüyerek mesaj yerine koyuyorum.Yok olmuyor.Yardım edermisiniz ne yapmam gerekir?[/font]
siteye resim nasıl eklendiğini --Budan öğrenebilirsiniz.--
Yine yapamazsanız yardımcı olurum
arkadaşlar ben daha yeniyim nasıl resim koyuluyor bilmiyorum yardım edin lütfen
siteyi araştırın diğcem ama bir msj yukarda nasıl resim eklendiğini anlatan linki koydum.
DirdirDirdir ya bende bşiy sorucamm soldaki resim nasıl ekleniyor yane kendi resmimiz normal rsim eklemeyi bilmiyordum ama onu becerdim fakat kendi resmimi koyamıyorum resim yeri boş bende yardım ederseiz sewinirim Dirdir Dirdir
resim koymayı bilmeyenler için anlatim bende yeni öğrendim çok kolay Biggrin1 şimdi öncelikle yeni konu aç a tıklıyoruz sonrahangi resmi ekleyeceksek resmin üzerine sağ tıklayıp özellikleri seçiyoruz ordan bu resim hangi sitedeyse onun adresi var onu kopyalıyoruz sonra resim ekle video ekle e-mail ekle gibi seçenekler var bunlardan resim ekle diyoruz orda küçük bişi çıkıyo en uzak adresi yazın gibi bişi hatırlamıyorum tam oraya o koplayaladığımız adresi yapıştırıyoruz ve tamam diyoruz bu kadar yapamassanız yine yardımcı olmaya çalışırım Icon_smile
Referans URL