Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Kardeşini Seç (bakmanız sadece 1-2 saniyenizi alacak)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
buraya tıklamanız yeterli
Lösemili çocuklarımıza yardım ettiğimiz gibi desteğe ihtiyac duyan çocuklarımıza abi,abla olabiliriz..
Onları kardeşimiz seçip hediyeler gönderebiliriz eğitim hayatları boyunca..Ama para göndermiyoruz unutmayalım ki..Ben bugün bir kardeş sectim ve yrn onun için bişeyler bakıcam Bi ablası olduğunu hemen bilsin istiyorum..Son olarakda onu kardeş seçip ardından sayfayı kapayıp unutucaksanız hiç onu seçmeyin lütfen çünkü siz seçtiktan sonra başkaları göremiyor onu..Lütfen bu konuda duyarlı olalım
Sizlerle bu konuyu paylaşmak istedim belki onlara daha fazla abi,abla kazandırırım diye..
Minik bedenlerin içindeki kocaman yürekleri sevinçle doldurmak istemezmiyiz..
Gercekten cok güzel bir fikir böyle birsey'e katildigin icin öncelikle seni tebrik ediyorum elif.
Umarim sitedeki diger Duyarli üyelerde bu konu hakkiknda birsey yapabilirler.
gerçekten çok güzell bi paylaşım yapmışsın bende bi bakıcam yeliz'e katılıorum tebrik ederim kanka umarım başkalarıda bu şekilde duyarlı dawranıp birazda olsa kardeşlerimize yardım ederler ..
tebrik etmenize gerek yoktu ama sağolun yine Icon_smile benim yada başka birinin yapması gereken bişi bence eğer imkanımız varsa neden yapmayalım yardım ?ama lütfen kardeşimizi seçip bırakmayalım ve sakın para göndermeyelim ..
yurt disinda yasayan insanlar yardim edebilirmi acaba?
cnm yardım etmek isteyen herkes yardım edebilir lütfen kardeş seçip bırakmayın unutmayın onu
benim kardeşim yoktu iyi olur vala benim için her zaman yardım ederim çok tşkrler paylaşım için
nedemek ya tabikide yardım ederis
benmde kardesim yok.. ama şimdi oldu sanırım Icon_smile
saol paylaşım için
güzel bir konu
bunu daha görünür bi yere tasimak lazim ama nereye..
hmm bi arastirayim
biliyorum bu siteyi ama hala bi kardeş seçemedimBlink1
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL