Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 37.Bölüm tahminlerii??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
yha arkadaşlar sizce nolucak 37 bölümde mine gtcekmi?aslı ne demek istedi?babası iş kurabılcekmi?osman amca kızını affettmi??
yorumlarınızı bekliorummm....
konu warsa ösürrr...
yha bnce gitmez mine osman kızını affeder gibime gelioIcon_smile
umarım aslı denisi yanlş anlamıştır:)pk sanmam öyle bişi yapıcaını ama yavaş yavaş tozuttular sonlarda amaIcon_smile
bende mine gitmez osman amca da kızını affeder eğer aslının babasıda parayı alabilirse kurar
:crap:inş.. aslı yanlışş düşünmştr en çok istediimm yaniiiSad1
bnce eer mine hala bu kadar olana raamen denizi sewiosa gitmez ama dedii gbi sewgiyi başka yerlerde aradıını dşünüosa gerçekten annesiyle gider bi de umarım denizin aklından geçenler sandıımız gibi diildir
bence osman bey kzini afedecek mine almanya ya gitmeyecek. ve ins umarim asli yanlis anlamisdir cünkü deniz karakterine hic yakisdiramadim ben.
bencede deniz cok terbiyeli biri ole bi sey aklindan gecmemistir asli yanlis anlamistir mine de isallah gider ama gitmez
ewet ya bide benim aklıma şu takıldı ozaman deniz niye okadar yıklıldı
bnce mine anneannesi ve dedesnn sevgisndn kalcak.çünkü onlarn mineyi ne kadar çok sevdklerini anladı.denz İNŞALLAH düşündüğümüzü düşünmüodur.öleyse çok ayp eder. aslı yanlş anlasn ya lütfnnn....
bence aslı yanlış anladı deniz öyle bişey düşünmez zaten yüz ifadeside bana şaşırdı gibi geldi mine bence gitmicek.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL