Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Ceren moray'ın sigara içtiginin kanıtı :D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
arkadaşlar bugun benim sigara içenleri kanıtlama günüm Biggrin1Biggrin1
ceren morayın yanındaki kim ama bilmiyorum elini dikkat elin sigara içiyor hatta yanındakide içiyorBiggrin1Biggrin1

[img=http://img240.imageshack.us/img240/1668/cerenab9.th.jpg]
helal olsun nerden bulduysan valla cnm sağol Biggrin1 yalnız kötü çıkmışlar fotoda özellikle sigara yüzünden Icon_smile
iide ne varki bunda içen içer yani kanıt falan acaip geldi bana Blink1
SeNeM_5959 demiş kihelal olsun nerden bulduysan valla cnm sağol Biggrin1 yalnız kötü çıkmışlar fotoda özellikle sigara yüzünden Icon_smile

ben bulurum bnm arşivim var kavak yellleri resim arşivi bu arada cnm dedigin için saol cnm .d.DBiggrin1D: evt resimde biraz kötü cıkıslar sanki içmişler gibi ..........d
paylaşım için saol görmemiştim kötü bi örnekNono
evet kötü bir örnek şudur budur ama içen içer sonuçta...
böylesine genç bir kadroya sahip dizinin başrol oyuncularının çoğunun sigara içmesi çok üzücü ve kullanmak istemediğim bir kelime olmasına rağmen iğrenç bir durum. açtığın üç konuda da üyelerin yorumlarına baktım ve insanlar sevdiği ve fanatiği olduğu dizi diye oyuncuların sigara içmesini çok normal karşılıyorlar. başka koşullarda sigaraya karşı olan insanlar -ben öyle düşünüyorum- "içen içer bize ne" gibi sözler sarfederek gayet doğalmış gibi davranıyorlar.

bence hiç kimsenin sigara içmesi doğal değil. hiç kimse için "içen içer banane" denemez. ben bunu sigara içen tüm yakınlarıma babam dahil söylüyorum; "zıkkım için"...babamın verdiği tepki ise beni çok sinirlendiriyor; "haklısın"...

bu yazdıklarım sadece ceren moray'a atfen değil, açılmış olan üç konu içindir...
nerden buldn bnuu:)payşm için saol
bulmak kolay güzelim ya biraz araştırmak lazım o kdr

arkadaşlar benimle bağlatı kurup avatarları nerden ve nasıl yaptığınız hakkında bilgi verir misiniz?
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL