Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Selamm Ark. ben SeLoŞşŞ..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
selam arkadaşlar ben selin 96 lıyım, ama bana kısaca seloş veya selocan diolar, istediğinizi kullanabilirsinisBiggrin1 siz de doum yılınısı ve lakaplarınızı sölersenis sevinirim tam tnşalım deilmi:)elazığlıyım, anneden çerkez,hilary duffa bayılırııııııııım, bu arada çoğunuza göre biras küçüğüm galibaIcon_smile
Hoşgeldin selin ben arda 16 yaşındayım ii forumlar
selincim hoşgeldin cnm bende merve benim lakabım zaten şu an nickim yani YELLOW SUG@R Biggrin1 Tongue1
kendini tanıttığın için tşkrler
SLm SeLincim Biggrin1 Ben de Gizem 15 yaşındayım .. Bana da geneLde "MeLez" derLer ten rengimden doLayı Biggrin1 İyi forumLar...
h.g selincim ii forumlar.............
oh bea bi 96 lı çıktı slm seloş bende bengisu tanışalımIcon_smile
hş geldin cnm bn sinem betül pek lakap kullanmayı sevmem 95liyim 8. sınıfa geçtim ii forumlar
Hosgeldin SeLoşşşşBiggrin1
ii forumlar..X1
H.g seLocanım =)) Evet sana göre birraz büyüğüm Biggrin1 15 yasındayım Bna Oviç DerLer ve ya Şükürü ikisinden birini kullana bilirsin iyi forumLarrr..Biggrin1
merhaba selincim beni tanıyordun zaten Ekin ben =) 13 yaşındayım bana da "Ekonomi" derler Puah sınıftakiler özellikle istersen kullanabilirsin =)
Sayfa: 1 2
Referans URL