Dağhan külegeç`i en çok hangi Filmden tanıdınız?
Aklımda kalanlardan şu üç`ü Lise defteri,Hırsız Polis & son oLarak Kavak Yelleri ?
ßen KavakYellerinden tanıdım çünkü internete Dağhan Külegeç yazınca öyle çok bilgileri çıkıyoki siz bile inanamazsınız ... [img]
![[Resim: efe7ql75266d.jpg]](http://valentine.kucukresim.com/uploads/efe7ql75266d.jpg)
[/img]
bende en çok kavakyellerinde tanıdım zaten hırsız-polisi izlemiodum onu hiç bilmiodum...lise defterini izliodum ama hiç dikkatimi çekmemiş ya da unutmuşum..ama artık hiç unutmam çünkü kavak yelleri hyatımın bi parçası oldu adeta...bende dağhanm külegeç yazınca bi sürü bilgi çıktı we gözlerime inanamadım ?
bu arada dağhanın bi ara yönetmenlik yaptığını biliomusunuz(bir rptj demişti)?we dağhan kamerayı pek sewmio yhani zorla rptj yapmışlardı dağhanla:.....
saol canım bilgiyi buraya eklediin için

konu açıpda yıldız kazanabilirdin

ben kavak yellerinde tabikii aaaaaaaaaaaa
tapii awa yelleri nde abicim...

tabikide kavak yellerinden
DenizændAslı demiş kibende en çok kavakyellerinde tanıdım zaten hırsız-polisi izlemiodum onu hiç bilmiodum...lise defterini izliodum ama hiç dikkatimi çekmemiş ya da unutmuşum..ama artık hiç unutmam çünkü kavak yelleri hyatımın bi parçası oldu adeta...bende dağhanm külegeç yazınca bi sürü bilgi çıktı we gözlerime inanamadım ?
bu arada dağhanın bi ara yönetmenlik yaptığını biliomusunuz(bir rptj demişti)?we dağhan kamerayı pek sewmio yhani zorla rptj yapmışlardı dağhanla:.....
kavakyeLLerinde tanıdım ztn başka bi yerdede görmemiştim
TABİ Kİ LİSE DEFTERİ...!!!!