Kavak Yelleri

Tam Versiyon: kötü olmuş dediniz ben de düzelttim ama mine&denizci olmayanlar yorum yazmasın
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
aradan 5 yıl geçmiştir.deniz ve duyguyu dudak dudağa gören aslı, denizden ayrılmıştır.deniz filmini çekmiştir ve film büyük bir seyirci kitlesine sahip olmuştur.deniz ilk önceleri aslıyı düşünmekten kendini alamasa da sonra dan aslıyı unutmuştur.tabi ki efe olduğu için aynı ortamda bulunmak zorunda olmuşlar dır ama artık arkadaş gibilerdir.onların aşkı kapanıp gitmiştir.mine,yeni birisiyle tanışmıştır ve denizi unuttuğunu sanmaktadır.bu yei tanıştığı kişinin adı volkan dır.volkan ı efe,su,aslı ve deniz ile tanıştırmıştır.deniz minenin hoşlandığı kişiyle tanışınca birden kıskançlık krizlerine girmeye başlamıştır.mine ye'offf mine bu adam seni sevmio diyerek onu fikrinden caydırmaya çalışıyordur.minenin volkan ı arkadaşlarına tanıştıracağı akşam bir parti düzenleniyordur.bu parti bir cafededir ve içecekler bulundukları odanın yanındaki odadadır.deniz,bütün akşam boyunca kötü bakışlarını mine ve volkanın üzerinden bir dakika olsun ayırmamıştır.mine içkisini almak için yan odaya geçer.deniz de minenin gittiğini görünce oradan uzaklaşıp yan odaya geçer mine içkisini bardağına dolduruyordur.deniz arkadan sessizce gelip mineyi dürter.mine çok panikler ama arkasını döndüğünde denizin orada olduğunu görünce susar.deniz,'mine seninle konuşmam gerek'der.mine'seni dinliyorum'.'bak mine ben bir kaç aydır urladaki günlerimizi düşünüyorum aradan çok uzun zaman geçti belki hatırlar mısın bilemme ama partinin olduğu gece...'mine denizin sözünü keser.'hatırlamz olur muyum o gece..beim için çk güzeldi.sen,şey beni öpmüştün.'.'ewt,ben de onu diyırum işte benim için de en önemli gece oydu.mine ben farkettim ki seninle arkadaş falan olamayız.sen benim ilk aşkımdın.ne olursa olsun bu değişmeyecek ve şunu da söylemeliyim ki sen benim hem ilk hemde son aşkım olacaksın.o volkan mıdır nedir bilmem ama şimdi istersen seni buradan alıp götürebilirim.herşeyi unutabiliriz'mine sessizdir.'hadi ama birşey söylemeyecek misin?yoksa,yoksa beni sewmiyor musun?mine bişey söyle'mine deniz e bakarak'bunu sen den duymaı yıllarca bekledim.şimdi sana nasıl hayır diyebilirim ki?'der.'yani..','yanisi,gidelim deniz.urlaya gidelim o günleri bir daha yaşamak istiyorum..'bi not bırakırlar o odaya üzerinde'gidiyoruz.bizi merak etmeyin arkamızdan da gelmeyin.1 hafta içinde döneceğiz.mine ,deniz'yazılıdır.o akşam ilk otobüsle urlaya giderler.odaya ilk giren volkan il e aslı olur.not u buldukalrında hepsi çok şaşırır.volkan yıkılır.bir yandan da deniz ile mine urlaya varmışlardır.hemen deniz lerin evine giderler.birlikte sarılarak uyuya kalırlar.sabahında ise kuyumcuya gidip 2 işan yüzüğü alırlar.5 gün boyunca urlayı gezerler.,sinemaya,lunaparka,sahile ve okula giderler.eski anılarını defalarca yaşarlar.volkan ise onların gelmesini bekliyordur.mine ve denzden hesap soracaktır ama mine ve deniz 6.günün akşamı eve dönerler.kapı çalındığı anda ayşe hanım kapıyıa çar ve mine ile denize'nerdesiniz siz'diye sorar.mine'urladaydık.'der.osman bey geldiğinde ise bir şey söylemesine fırsat vermeden yüzüklerini gösterirler ve 2biz nişanlandık'derler.ayşe hanım ve osman bey gülmeye başlarlar.kahkaha seslerini duyan aslı,efe,su ve volkan aşağıya inerler ve mine ile denizi gördüklerine çok şaşırılar.volkan onlara doğru koşarak'allah cezanızı versin diye bağırmaya başlar efe onu tutar ama mine ağlamaya başlar deniz onu kucaklar ve'geçecek'der.3 ay sonra muhteşem bir düğünle ewlenirler.balayını urlada,kıbrısta ve amerika da geçirirler.2 yıl sonra da mine bir kız çocuk dünyaya getirir.bu kız çocuğu mineye çok benzemektedir.adını MELEK koyarlar.efe ve su da ewlenmştir.aslı da doktor olmuş ve kendine doktor birisini bulmuştur.

********* MUTLU SONNNN *********88
ayy be ne bu kavak yelleri deniz nasıl yapar bunu yaa güsel ama bu finalmii bilmem ama güsel yanii ama denizi kzdım aslı ne çabuk unutur bide volkan kim kii gerçek ismine biliormusun sen bunları nerde biliorsunnnn
üüff yine cok sacma olmus
bakın rakadaşlar ben size başlığım da da söledim mine&deniz ci olmayanlar girmesinnnnn.
lütfen yorum yazmasın bu aslı&denizciler.ben size 5 yıl geçmiş diorum siz ne dionuz yaaa.bakın aslı&denizci olduğunuz için verdiğiniz bu tepki normal ama bana vermeyin bu tepkiyi lütfen yazmayın ben bunu mine&denizciler için yazdım

deniz_pembe demiş kiayy be ne bu kavak yelleri deniz nasıl yapar bunu yaa güsel ama bu finalmii bilmem ama güsel yanii ama denizi kzdım aslı ne çabuk unutur bide volkan kim kii gerçek ismine biliormusun sen bunları nerde biliorsunnnn

benim kahramanım volkan.anladın mı
Alıntı:üüff yine cok sacma olmus

bide sen yazsana senaryo.bakalım seninki nasıl olacak ve üyelerin ay çok saçma çok iğrenç demesi hoşuna gidecekmi ?

lütfen birbirimize saygılı olalım biraz daha herkes düşünmede özgürdür kimse kimseye karışamaz dimi sen niye öyle düşünüyon düşünemessin falan diye.güzel olmuş şahsen ben beğendim (: emeğine sağlık canım (:
deniz_eliff demiş ki
Alıntı:üüff yine cok sacma olmus

bide sen yazsana senaryo.bakalım seninki nasıl olacak ve üyelerin ay çok saçma çok iğrenç demesi hoşuna gidecekmi ?

lütfen birbirimize saygılı olalım biraz daha herkes düşünmede özgürdür kimse kimseye karışamaz dimi sen niye öyle düşünüyon düşünemessin falan diye.güzel olmuş şahsen ben beğendim (: emeğine sağlık canım (:

teşekkürler arkadaşım.
ya ne demek minee deizci olmayanlar girmesin ! burası özgür bir sitedir ve üye olan herkesin yorum yazmaya hakkı var ... tmm denizci mineci olabilrsin ama sende iyice abarttın emeğine sağlık ama olmaz yani böle bişi ancak senin hayal dünyanda olur dizide böle bişi olacağını hiç sanmıyorumm ! evet belki aslı küscek denize bi zaman ama sonra barışcaklarr eminim ben buna ! su sözün yüzünden seni kınıyorum denizciler ve mineciler girsin ne demek ya biz buraya neden üye oluyoruz akıllının biri gelsin yok burası bnm açtığım konu falanca kişileri sevenler girsin kınıyorum seni hemde çok ..
ben beğenmedim ama bu benim fikrim...sen emek etmişsin yazmışsın...ama buraya konu açıosan eleştirilmeyi göze almalısın..eleştiriler çift yönlüdür olumlu ve olumsuz olarak...yani buraya konu açıosan bunu göze almalısın...hemde ne demek deniz ve imneci olmayan girmesin..o zaman biz hiç siteye girmeyelim..olur mu?
dip not:denizle aslının ayrı olduğu (27.bölümün son 5 dk)denizin mineye söylediklerini düşünün sence de böyle bişe olabilir mi?deniz mine ..Allah aşkına ya denizle aslı size sevgilerini göstermek için napmalılar anlayamıorum sizi hala da mine deniz aşkı demenizi +bence hiç bi zaman mine ve deniz aşkı olmadı olmazda..sadece ilk 3 bölümde minenin denizi kullanmasıyla denizin de mineden hoşlanması oldu..bence zaten mine denize aşık olmadı...sadece aslıyı kıskandığı için onu sevio sandı...çünkü denizi gerçekten sevseydi kerem yüzünden hemen onu unutmazdı yani bence mine kereme aşık olmuştu!!!!!!
ama paylaşım için yine de sağol...çünkü emek vermişsin..ellerine sağlık ama ben beğenmedim......
beğendim yaratıcı olmuş fakat sonunu sevmedim aslı kendine doktor birini bulmaz bence efeyle su tamamda mine ile deniz çok zor
Eğer dizinin son bölümlerinde olsaydı deniz ve duygunun öpüşme sahnesi aslında ideal son bu olurdu.bence gayet iyi bir senaryo ama dizinn en heyecanlı bölümlerinn yaşandıı bu dönemde böle bişi olamaz.sanmıyorum.

ya ewet yani olumsuz eleştiri yapmayı biliyorsunuz oturun kendiniz yazın arkadaşımız burda hayallerini bizimle paylaşmış....ayıp..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL