03-15-2008, 05:45 PM
aradan 5 yıl geçmiştir.deniz ve duyguyu dudak dudağa gören aslı, denizden ayrılmıştır.deniz filmini çekmiştir ve film büyük bir seyirci kitlesine sahip olmuştur.deniz ilk önceleri aslıyı düşünmekten kendini alamasa da sonra dan aslıyı unutmuştur.tabi ki efe olduğu için aynı ortamda bulunmak zorunda olmuşlar dır ama artık arkadaş gibilerdir.onların aşkı kapanıp gitmiştir.mine,yeni birisiyle tanışmıştır ve denizi unuttuğunu sanmaktadır.bu yei tanıştığı kişinin adı volkan dır.volkan ı efe,su,aslı ve deniz ile tanıştırmıştır.deniz minenin hoşlandığı kişiyle tanışınca birden kıskançlık krizlerine girmeye başlamıştır.mine ye'offf mine bu adam seni sevmio diyerek onu fikrinden caydırmaya çalışıyordur.minenin volkan ı arkadaşlarına tanıştıracağı akşam bir parti düzenleniyordur.bu parti bir cafededir ve içecekler bulundukları odanın yanındaki odadadır.deniz,bütün akşam boyunca kötü bakışlarını mine ve volkanın üzerinden bir dakika olsun ayırmamıştır.mine içkisini almak için yan odaya geçer.deniz de minenin gittiğini görünce oradan uzaklaşıp yan odaya geçer mine içkisini bardağına dolduruyordur.deniz arkadan sessizce gelip mineyi dürter.mine çok panikler ama arkasını döndüğünde denizin orada olduğunu görünce susar.deniz,'mine seninle konuşmam gerek'der.mine'seni dinliyorum'.'bak mine ben bir kaç aydır urladaki günlerimizi düşünüyorum aradan çok uzun zaman geçti belki hatırlar mısın bilemme ama partinin olduğu gece...'mine denizin sözünü keser.'hatırlamz olur muyum o gece..beim için çk güzeldi.sen,şey beni öpmüştün.'.'ewt,ben de onu diyırum işte benim için de en önemli gece oydu.mine ben farkettim ki seninle arkadaş falan olamayız.sen benim ilk aşkımdın.ne olursa olsun bu değişmeyecek ve şunu da söylemeliyim ki sen benim hem ilk hemde son aşkım olacaksın.o volkan mıdır nedir bilmem ama şimdi istersen seni buradan alıp götürebilirim.herşeyi unutabiliriz'mine sessizdir.'hadi ama birşey söylemeyecek misin?yoksa,yoksa beni sewmiyor musun?mine bişey söyle'mine deniz e bakarak'bunu sen den duymaı yıllarca bekledim.şimdi sana nasıl hayır diyebilirim ki?'der.'yani..','yanisi,gidelim deniz.urlaya gidelim o günleri bir daha yaşamak istiyorum..'bi not bırakırlar o odaya üzerinde'gidiyoruz.bizi merak etmeyin arkamızdan da gelmeyin.1 hafta içinde döneceğiz.mine ,deniz'yazılıdır.o akşam ilk otobüsle urlaya giderler.odaya ilk giren volkan il e aslı olur.not u buldukalrında hepsi çok şaşırır.volkan yıkılır.bir yandan da deniz ile mine urlaya varmışlardır.hemen deniz lerin evine giderler.birlikte sarılarak uyuya kalırlar.sabahında ise kuyumcuya gidip 2 işan yüzüğü alırlar.5 gün boyunca urlayı gezerler.,sinemaya,lunaparka,sahile ve okula giderler.eski anılarını defalarca yaşarlar.volkan ise onların gelmesini bekliyordur.mine ve denzden hesap soracaktır ama mine ve deniz 6.günün akşamı eve dönerler.kapı çalındığı anda ayşe hanım kapıyıa çar ve mine ile denize'nerdesiniz siz'diye sorar.mine'urladaydık.'der.osman bey geldiğinde ise bir şey söylemesine fırsat vermeden yüzüklerini gösterirler ve 2biz nişanlandık'derler.ayşe hanım ve osman bey gülmeye başlarlar.kahkaha seslerini duyan aslı,efe,su ve volkan aşağıya inerler ve mine ile denizi gördüklerine çok şaşırılar.volkan onlara doğru koşarak'allah cezanızı versin diye bağırmaya başlar efe onu tutar ama mine ağlamaya başlar deniz onu kucaklar ve'geçecek'der.3 ay sonra muhteşem bir düğünle ewlenirler.balayını urlada,kıbrısta ve amerika da geçirirler.2 yıl sonra da mine bir kız çocuk dünyaya getirir.bu kız çocuğu mineye çok benzemektedir.adını MELEK koyarlar.efe ve su da ewlenmştir.aslı da doktor olmuş ve kendine doktor birisini bulmuştur.
********* MUTLU SONNNN *********
********* MUTLU SONNNN *********