Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: çok koLay bi maske tarifii bi bakın bakaLım :))
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
bu maske annemin aciL durum maskesiymiş gençken Biggrin1 ebnde sizinLe payLAşayım dedim faydaı oLuyo hemde çok koLayy =))

maLzemeLer:
bir yumurtanın beyazı,bir kaç damLa limon
yapıLışı ve uyguLanışı:
yumurtanın beyazına limonu damlattıktan sonra karıştırın ve bi parça pamukla gözler hariç yüzünüze sürün bi 10 dk faLan öyLe bekLeyin zaten kuruyo geriLio yüzünüz 10 dakikadan sonrada ıLık suyLa temizLeyin bu kadarr Icon_smile

dewamLı uyguLandığında ciLtte gözLe görüLür değişikLikLer oLuyomuş tawsiye ederim hem de çok koLay tabi şuanki yaşımda buna gerek oLmasada güzeL yani faydası var =)
ben onun biraz deişiğini yapıyorum Tongue1 yumurta yerine yoğurt koyuyorum o da güzel oluo onu da deneyin ay ben sivilceli bir surata yoğurt ve limon sayesinde sahibim Tongue1
kankim annenin ellerine sağlık X1
cildinize iyi bakmak istiyorsaniz fazla makyaj yapmayin, yüzünüzü yikayin, arada krem sürün..maskeden falan hic anlamam ben yav. simdiden 14 konu acilmis Biggrin1.
kankym ben anlarım maskeden sana anlatırım Biggrin1 evet makyaj yapmayın bakın ben yapıyor muyum
aa ama Tongue1
YELLOW SUG@R demiş kiben onun biraz deişiğini yapıyorum Tongue1 yumurta yerine yoğurt koyuyorum o da güzel oluo onu da deneyin ay ben sivilceli bir surata yoğurt ve limon sayesinde sahibim Tongue1
kankim annenin ellerine sağlık X1

bende böyle yapıyorum yumuta yerine yoğurt.....Coolgleam
hımm onudaq denerim kızLar benceden güzeL bi ciLt için makyaja hayırr ama bende arada yapmıyo deiLim uff neyse bu konuyu açmiyim annem sağoLsnnBiggrin1 Tongue1
sağol şekercim maske falan iyi oluyo sorunlu ciltler için (: benim annemin böyle şeylere ihtiyacı olmuyomuş gençken Biggrin1
paylaşım için saol zate cnm sıkıldıkça maske yapıom cildimde bişi yok ama yha olursa demi amaTongue1Tongue1Biggrin1Biggrin1
bende limon yerine seker kullanıorum peeling etkisi oluyoo çok ta güzel oluo limonu denemedm ama denerim acıl durumlarda X1
paylaşım için sağol kankym inşallah sende yapıosundur o maskeden Biggrin1
Sayfa: 1 2
Referans URL