Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Terazi burcu için alınabilecek hediyeler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
TERAZİ

Estetiğe ve güzelliğe düşkün olan Teraziler, sanata düşkünlükleriyle de tanınırlar. Bu nedenle değerli sanat eserleri, tablolar, heykeller, antika eşyalar onlar için iyi birer hediye olabilir. Ayrıca pahalı takılar, şık örtüler, şamdanlar ve mumlar, porselen takımlar, kaliteli makyajmalzemeleri ve bakım kremleri de onlara uygundur. İlişkiler, dostluklar ve sosyal çevresine çok önem veren Teraziler için yakın dostlarının katılacağı hoş bir parti düzenlemek te onu mutlu etmeye yeter.
güzelliğe sanata düşkünüm gerçekten ama öyle tamahkar bir insan değilim ben. pahalı hediyeler filan aramam hiç. sevdiklerim yanımda olsun yeter. ince düşünülmüş, duyarlı hediyeleri severim ben. tam istediğim kokuda bir parfüm mesela bekleyebileceğim en lüks hediyedir. onun dışında bana mesela en son doğumgünümde en yakın arkadaşım konser bileti hediye etmişti, çok sevinmiştim.
bende güzelliğe düşkünüm ama maddi değer önemli değil yeter ki beğenebileceğim şeyler olsun hediyenin güzel bir anlamı da olmalı
Referans URL