HEDEF KİTLE : A/B
20 MART 2008 PERŞEMBE
PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ANNEM [NET] KAND 9,40 30,10
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,20 21,70
3 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 8,60 20,30
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 21,60
5 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 6,80 20,30
TOTAL
20 MART 2008 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ANNEM [NET] KAND 8,60 27,30
2 TEK TURKIYE [NET] STV 8,30 19,00
3 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 8,30 18,80
4 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,90 17,70
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,80 25,50
YorumlaR...
A/B de iyiyiz 2.sırada
totalde 4.sırada
yorumlamak gerekirse; şu arkamızda bıraktığımız 41.bölümde yaşanan olaylar ile 2.olmamız hani beni pekde şaşırtmadı bunun nedenleri;kurtlar vadisi dizisinin yayında olmaması,deniz-mine-aslı-efe karakterleri arasında yaşananlar..
bir sonraki bölümde tabiki raitingler düşecektir yine aynı sebepten dolayı kurtlar vadisi dizisi yayında olacak.. yeni senaristler dizi ne kadar iyi giderken içine ettiler desem az demiş olurum yani..(: ahh ahh yokmu şu raiting kaygısı o kaygı yüzünden yapamayacakları şey olmadıklarını gördük neyse hayırlısı olsun diyelim tabi hayırlı denilebilecek bişiler kaldıysa hala...
evet kurtlar vadisinn olmaması ve mine deniz arasında yaşannlar yüzünden herkes bakmış...bu hafta hadi yükselttin haftaya ne yapıcan??görücez...
ya ztn bu bölüm pek iç açıcı deildi yani kurtlar vadisi olmadığı için böle olmuş ama haftaya noolcak acaba???
gayet güzel bir bölümdü valla diziye daha da heycan geldi senaristlere bravoo
yha tabi reyting alır siz bi de haftaya görün ..
sizede diyecek bir şey bulamıyorum.reytingler kötü olsa niye kötü iyi olsa niye iyi kurtlar vadisi yok diye iyiymiş.hiç bir şeyi beğenmiyorsunuz ya...bence 2. ve 4. olması süper.
yha neden totalde dusuk acabaa...
nesee dierınde 2. sıradaya olsun
nese cnm saoll p.ıcın
artık denizden nefret ediyorum iğreniorum artık deniz çok pis bir insan oldu köpek deniz gitti hemen o mine denilen itle yattıı kalktı şeref yha sinirlerim bozuldu
fisunn demiş kiartık denizden nefret ediyorum iğreniorum artık deniz çok pis bir insan oldu köpek deniz gitti hemen o mine denilen itle yattıı kalktı şeref yha sinirlerim bozuldu
ohoo arkadaşım naptın sen öle ya
oyuncuları sevmiyo hatta nefret ediyo olabilirsiniz ama bu onlara hakaret etme hakkını size vermez.lütfennnn yorumlarımıza dikkat edelim.köpek it ne demek yahu yakıştıramadım hiç dikkat et bence biraz bence