Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Dikkat!! hepinizin yorumunu bekliyorum...!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Arkadaşlar ben sadece bir dizi takip ediyordum oda kavak yelleriydi artık onu da izlemicem.Ben böyle iğrençleşen saçma sapan bir dizi görmedim. Bu dizi bize artık temiz DOSTLUĞU değil ülkemizdeki ahlak çöküntüsünü göstermeya başladı.Anlıyoruz ki erkekle bir kız dost olmazmış şuna bak ya hadi denizi çocukluğundan beri seviyodu orasını anladık efeyle ne alaka ya hele o denizin ortada bişey yokken hatta mineyi sevmezken... çok saçma dizi aldı başını gidiyo anlıycanız zıvanadan çıktı. Bence daha fazla saçmalayıp rezillik çıkarmadan bitirsinler.Zaten fragmanı görünce sinirlerim bozuldu.Bi dizi iki bölümde bu kadarmı değişir.
Erkekle kız dost olamaz diyenlere gerici deniyor ama kendileri apaçık olmayacağını ortaya koydu. Ben bu kadarını beklemezdim arkadaşlar hafife alınacak bir şey değil ülkemizde bir çok genç bunlara özeniyor bilmiyorum ama bence artık birilerinin bunlara dur demesi lazım... ahlaksızlıktan başka bir şeyi göstermiyor sonuçta bunlar 18 yaşındaki gençleri oynuyolar ve bu kadarı da pes.Hem bunlar temiz çocuklar değimliydi İstanbul’a gelen herkes böylemi oluyor yani ne demeye çalışıyor neyin mesajını vermeye çalışıyorlar dostluk bumu ya.Her şeye rağmen temiz kalan dostlukları varmış çok temiz sormayın yani…

Bence siz de kandinize gelin yok denizle aslı olsun, evlenmesinler, rüya olsun gibi şeylerle uğraşmak yerine verdikleri ahlaksız mesaj dikkatinizi çeksin UYANIN! Derim ben… geçte olsa görün… abarttığımı düşüne bilirsiniz ama bence az bile…

Hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum sizden de aynı saygıyı bekliyorum selametle...
yani dizi bi anda 360 derece döndü...........
bu bölüm öyle olmuş olabilir önümüzdeki bölümlerde inş.eski haline gelir belki öyle bir şey olmamıştır (diyecem saçma kaçacak son sahneden sonra)
artık olan oldu ne kadar değiştirselerde vermek istenen mesaj verildi hem son pişmanlık sabaha varmaz karanlık...
Sana dostum diyenler varya ... alayı hava...
evt bence de bu bölüm biraz öle oldu umarım düzelir
ya south arkadaşım kusura bakmada bnce saçmalayan snsin ne demek diziyi izlemicem bizle başlaı bu dizi bizle bitcek böyle saçma sapan konuşmayalım lütfenn ne bekliyodunuzki başından beri deniodu deniz ve mine efe ve aslı bunn neresi ahlaksızlık deniz böyle birşeyi yapabldiğine göre demekki aslıyı gerçekten sevmiodu zaten onarınki gerçek aşk faşan değildi deniz snradan döndü bunu hepimiz grdükk aslı ve efeninki gerçek aşk olucak bu dizi yabancıssnnın türkçe versiyonu ve aynı senaryo tam gaz devam ediooo ltfen bir daha kmse izlemicem demesin ayrıca diziye heycan geldii zaten dznin asıl konusu bu gençlik aşklarıı gldgitler yaşanıo ilişkilerde yaşayarak hayatın gerçeklerini öğreniolarrrr laflarınıza dikkat edin oyuncular naapsın verilen senaryoyu oynamak zorundalar herkes kafasndan bi senaryo yazıp kendini buna inandırmış ve öyle olcakmış gibi gelio ama öyle değil oyuncularda şaka yollu açıkladı zaten deniz ve mine aslı ve efe zaten deniz pişman olup aslıya dnmek isticek fakat kabul etmicek izleyinde grün devamını yargısız infaz yapıosunuz buna oyuncularda çok üzülcek yani bu eleştirilere yiğit güralpte eminimki!!!!
ya bu yayınlanan son bölümünün son sahnesi çok kötüydü ben bu dizi dostluk war die izliodum ama o da kalmadı birbirlerinin suratına nasıl bakacaklar bunlardan sonra efe nasıl yakaladı onları yani denizide mineyi de siler efe yani efe yerinde ben olsam öle yapardım eğer bu noktadan sonra dziyi çaewirmeye kalkarlarsa iyice batıracaklar yapmayın diziyi mine denizle birlikte dewam ettirin bu noktaya geldikten sonra we gençlik dizisi genşlere kötü örnek olmaması lazım bu kadarına da peesss doğrusu???
bende o adminin dediklerinden sonra düzeleceğine inanmaya başladım umarım düzelir.
zeynep_3734 demiş kiya bu yayınlanan son bölümünün son sahnesi çok kötüydü ben bu dizi dostluk war die izliodum ama o da kalmadı birbirlerinin suratına nasıl bakacaklar bunlardan sonra efe nasıl yakaladı onları yani denizide mineyi de siler efe yani efe yerinde ben olsam öle yapardım eğer bu noktadan sonra dziyi çaewirmeye kalkarlarsa iyice batıracaklar yapmayın diziyi mine denizle birlikte dewam ettirin bu noktaya geldikten sonra we gençlik dizisi genşlere kötü örnek olmaması lazım bu kadarına da peesss doğrusu???

katılıyorum sana arkadasım?
Özge arkadaşım ben zaten oyunculara suç bulmuyorum yapılanın yanlış olduğunu söylüyorum o kadar sorun aslıyla deniz olmuş olmamış bu değil verilen ahlaksız mesaj gerisi beni ilgilendirmiyo zaten bu bi dizi yani gerçek değil diziye kendinizi kaptırıp gerçekleri görmüyosunuz neyse siz izlemeye devam edin ama benden bu kadar ve arkadaşlarımın hiç biri izlemiyo yani... lütfen yazdılkarımı yanlış yerlere çekmeyin. Ayrıca hayatın gerçekleri bumu yani pes doğrusu size de yazık başka bişey demiyorum nokta
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL