Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: siz olsaydınız ne yapardınız??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar bir zamanlar çok iyi bir dost olduğunuz karşı cins bir gün sizi çok sevdiğinizi söyledi ama zamanla yani zamanla derken 2-3 yıl sonra size arkadaşmış gibi davranmaya başladı ama siz hala ona sevgili gözüyle bakıyorsunuz onunda size sevgili gözüyle bakmasını istiyorsunuz arada sırada o da size sevgiliymiş gibi davranıyor onun davranışlarından bundan eminsiniz ama duygularını bilmiyorsunuz ne yaparsınız?

ona bunu söylermiydniz?
yoksa onu kalbinize gömmeye mi çalışırdınız?

başka yorumu olanlar da yorum yapabilirler
söylemezdim ama kalbime de gömmezdim o da bana sevgilisiymişim gibi davranıyosa demek ki içinde hala birşeyler vardır söyleyip de büyüyü bozmaya gerek yok bence ben konuyu tekrar açmazdım
bana oLmuştu buna benzer bişeyLer eğer içinden geLerek davranıyosa biraz zmna bırak içinden geLerek böyLe dawranıyosa eminimki mutLaka sen söyLemeden söyLer ama söyLemiyosa beLkide seni bekLiyodur ben söyLEmiştim zamanında sende söyLe bence ama karşıLık aLamamak da var o yüzden şimdiLik ahseninde dediği gibi söyLEme kaLbinede gömme zamana bırak ..
saolun ya çok yardımcı oldunuz bana çok teşekkürler
Referans URL