Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: AŞK OLÇER YAPMAK İSTEYENLER GELSİN
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
slm ARKADŞLAR normalde hiç inanmam bole şeylere ama gerçekten doğru çıkıyor..buyrun sizde yapın bakın
***burdan***
hoşlandın 3 kışının adını yaz sana en uygun hangısıymış bak?
sitede açık link vermek yasak edit:crazyraki
BUNUN FAKE OLDUGUNU BİLİYORDUM BÖYLE ŞEYLERDEN NE ZEVK ALIYORSUNUZ ANLAMIYORUM BÜYÜYÜN ARTIK..

BAN BAN BAN
hayırr.olamaz bu ya.çok kötüsünüz hakkaten
melis kötüsün yaa sen Biggrin1Biggrin1

zaten johhny depp brad pitt bide yalını yazmıştım Biggrin1 laf olsun dieBiggrin1
yaww bende eski cıktıgım kızların isimlerini yazmıstım şimdi ne olacak ben ayvayı yedim ozaamn Biggrin1
sen iyice keklenmişin Biggrin1Biggrin1 ne diyim hehehehhe
valla yazdıktan sonra keklendiniz yazdı bende sok oldum valla eyvah dedim şimdi ne yapacagım ben kızlar kapıma dayanırsa polis gelirse ben biittim yawww bittiimmm Biggrin1Biggrin1Biggrin1
joe_black demiş kivalla yazdıktan sonra keklendiniz yazdı bende sok oldum valla eyvah dedim şimdi ne yapacagım ben kızlar kapıma dayanırsa polis gelirse ben biittim yawww bittiimmm Biggrin1Biggrin1Biggrin1

abartma Biggrin1

valla bende şok oldum bi baktım arkadaşınız tarafndan keklendiniz yazıyoo hadi bea dedim nerden arkadaşım oluyo Biggrin1Biggrin1Biggrin1
adonisTR demiş kimelis kötüsün yaa sen Biggrin1Biggrin1

zaten johhny depp brad pitt bide yalını yazmıştım Biggrin1 laf olsun dieBiggrin1

bnde sınıftaki çocukların isimlerini yazmıştım Biggrin1
abi böle bişi yapılır mı ya ama nerden gitcek kiiiiii?.... bunlar?.....
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL