Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Suyunu Boşuna Harcama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
http://www.suyunubosaharcama.org/

Herkes suyunu idareli kullanmalı. O kadar sıkıntı çekiyoruz ki. Ben Sivas'ta yaşıyorum. Türkiye'nin en az susuzluk çeken şehri. Ama Sivas'ta bile sular kesiliyor. Ama biz bu konuya pek önem vermiyoruz. Yapmamız gerekenler çok basit şeyler. Bu basit önlemler sayesinde 1 aile yılda 140 ton suyu kurtarabilir. Yapmamız gerekenler de bu sitede gayet açık bir şekilde yazıyor. Bence bu konuda gayet dikkatli olmalıyız.
kesinlikle.su haytaımızdaki en önemli unsur.bizim için gerekli olan her şey için su da gerekli. lütfen herkes üzerine düşen görevi yapsın.biraz daha dikkatli ve duyarlı davransın.özellikle günlük hayatımızda suyumuzu boşa harcamamaya özen gösterelim..
evet arkadaşlar lütfen ama lütfenn duyarlı olalım bu konularda. Örneğin banyolarda uzun süre kalmayalım. boşa suyu akıtmayalım..

---arkadaşlar bu konuya lütfen ilgi gösterelim arka sayfalara atılmasın...
Buyrun benden de bi animasyon...

Banyo yaparken, traş olurken, dişimizi fırçalarken, bulaşık yıkarken v.b
günlük hayatımızın parçası olan ihtiyaçlarımızı görürken farkında olmadan o
kadar çok temiz su tüketiyoruz ki. Lütfen yağmura hasret kaldığımız, su
kaynaklarımızın hızla tükendiği ve belki de yazın ciddi su sıkıntısı
çekeceğimiz bu dönemde olağan aktivitelerimizi yaparken, temiz suyu
bilinçsizce kullanırken biraz düşünelim. Konunun önem ve hassasiyetini
çevremize, ailemize, arkadaşlarımıza anlatım. Çocuklarımıza yeterince su
bulabilecekleri bir dünya bırakmak için çalışalım.Gereken duyarlılığın
gösterilmesi temennisiyle..
16.01.07 tarihi itibari ile WWF-Türkiye'nin su kampanyası
başlamıştır. Aşağıdaki linke tıklayarak suyumuzu nasıl
tüketiyoruz animasyonunu izleyebilirsiniz.

http://www.wwf.org.tr/fileadmin/media/wwfsu.html
arkadaşlar gerçekten çok önemli bi konu bizlerde duyarlı olmazsak globalleşme nedeniyle ülkemiz kısa bi süre için de çölleşecek lütfen hem biz hem de çevremizdekiler bu konuda çok duyarlı olmalıyız
Öncelikle çocuklarımız için bunu yapmalıyız. Onlar bizim geleceğimiz, neslimizin devamı ve en iyi şekilde yaşamalılar.
bazıları boş yere harcıyolar sinir oluyorum bizim evde bile resmen üstünlük kurdum musluğun başında bekliyom artık israf etmesinler diye Biggrin1
Metalfrekans demiş kihttp://www.suyunubosaharcama.org/

Herkes suyunu idareli kullanmalı. O kadar sıkıntı çekiyoruz ki. Ben Sivas'ta yaşıyorum. Türkiye'nin en az susuzluk çeken şehri. Ama Sivas'ta bile sular kesiliyor. Ama biz bu konuya pek önem vermiyoruz. Yapmamız gerekenler çok basit şeyler. Bu basit önlemler sayesinde 1 aile yılda 140 ton suyu kurtarabilir. Yapmamız gerekenler de bu sitede gayet açık bir şekilde yazıyor. Bence bu konuda gayet dikkatli olmalıyız.
katılıyorum...
eet çok önemli bizim için su bi sunum izlemiştim torunu dedesine soruodu dede siz arabayı litrelerce su ile mi yıkıodunuz die o dedesi de yüzü felan buruşmuz susuzluktan walla onu izlediimden beri suyu düzgün kullanıom
su olmadığı zaman nelerin olmayacağını düşünün.gıda elektirik eşya..hiçbir şey! yapmamız gerekenler gerçekten çok basit.herkes biraz dikkat edip en azından ailelerindeki su tüketimini bilinçli yapmayı sağlarsa böyle bir sorun olacağını sanmıyorum. arkadaşlar bu çok önemli herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyorum!!
Sayfa: 1 2
Referans URL