arkadaşlar bu aralar senaristlerimizin başında bayağı bir kavak yelleri esiyor ve meçhule giden bir yola sapıyorlar ben de onlar için bir senaryo hazırladım.
43.BÖLÜM
aslı: (şoktadır) neden?
deniz: sormasana ya şimdi sen mineyle birlikte olduğumu öğrenirsen biz diğer bölümlerde hangi konularla izlenme rekorları kıracaz.
aslı: offf tamam neden bana kızıyorsun burda öyle yazmışlar ben emir kuluyum.
deniz: tamam ya uzatma off ne dırdırcısın sen iyi ki bitirmişim bu ilişkiyi.ömür törpüsü.hadi artık tokat mı atacaksın alnıma silah mı dayayacaksın ne yapacaksan yapta çek git.
aslı: slak mısın sen o silah sahneleri bölümün sonunda olurki izleyici bir dahaki bölümü sırf meraktan izlesin. (tokat atar denize.) ben gidiyorum. (der ve çeker gider.)
(efe suyu görmeye gider.)
efe: biraz konuşabilir miyiz?
su: yok desem susacak mısın?
efe: neyse seninle tartışıp kalitemi bozamam.sana bazı önemli haberler vermeye geldim.
su: haber dediğin zaten ilgi çekici ve önemli olur.
efe: offf ukalanın dümbeleği.çok biliyosun sen.bizde biliyoruz heralde haberin zaten önemli olduğunu senarist yazmış suç benim mi? hem sen vereceğim haberi merak etmiyor musun?
su: yok replikleri okurken görmüştüm hepsini.ama sen yine de söyle izleyici şimdi dokuz doğuruyor.
efe: o zaman bi dahaki bölüme kalsın daha çok izleyici toplarız böylelikle.neyse bölümün sonuna kadar bişeyler buluruz.hiç olmadı denizle mine birlikte olur tekrar fakat bu sefer aslıya yakalanırlar.
su: sen sadede gelecek misin?
efe: tamam tamam ne yapalım bize verilen süreyi doldurmaya çalışıyorum. bak kızım senarist bey oğlumuz hayatımıza değişik renkler katmaya karar vermiş.şimdi ben aslıya aşık olacam bu süreç tahminimce 4_5 bölüm sürer.sonrasında sen de 3 bilemedim 5 bölüm aşkıma dayanamayıp havale geçirirsin öyle böyle derken sezon finalini getiririz.seneye de Allah kerimdir.
aslı mutfakta soğan doğrar ablası yanına gelir.
canan: hayrola aslı ne oluyor?
aslı: hiç sorma ya denizden ayrıldık benimde ağlamam gerekiyor baktım olmuyor dedim eski türk filmi usullerini kullanayım
canan: tamam kolay gelsin.
efe: neyse bende eve gideyim daha denizle ders çalışacaz.
su: öss ye mi gireceksin?
efe: yok ya şimdi aslıya aşık olmam gerekiyor ya ben bu konuda acemiyim de denizden ders alacam.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
vay be güzel olmuş davamını bekleriz....
dirhem demiş kivay be güzel olmuş davamını bekleriz....
teşekkür ederim ben de kimseler beğenmedi diye üzülmüştüm....
süper olmuş okurken gülmekten öldüm devamını bekliyoruz
su: eyvallah koçum yolun açık olsun.
efe: bu ne ya resmen kro olmuşsun.
su: her şey dizimiz için ne yaparsın çok konuşma bak senariste gider derimki efeyi hafif yuvarla görürsün o zaman.
efe: tamam tamam.
(efe eve gider.)
efe: merhaba nasılsın?
deniz: iyiyim ama aslında kötü olmam gerekiyor çünkü burda öyle yazıyor.
efe: yazılanı oyna güzel kardeşim çok havalara girdin sen bak fena olur.
deniz: ya bak aramızda geçecek olan diyalog bu değil kötü yola sapıyoruz ona göre.
efe: tamam tamam.ocağına düştüm deniz oğlan yardım et bana.benim çok acil bölüm sonuna kadar aslıya aşık olmam lazım bana yardım et nasıl yapabilirim?
deniz: bak öncelikle sana şunu göstereyim (aslının ona yazdığı mektubu gösterir.) bak bunu bana yazmıştı aslı aslı çok sever insanları rahat ol onu sevmek zor değil.beni de sevdi fakat bu kazma senaristler yüzünden ben onun sevgisine laik olamadım.şimdi ararım ben aslıyı sana da bir tane yazar. (deniz aslıyı arar)
aslı: sen hala beni ne yüzle arıyorsun?
deniz: yav uzatma sende bu senaristler meseleyi uzat dediler ama bu kadar da değil yeter. şimdi senden bişey isteyecektim.
aslı: neymiş?
deniz: bilmiyorsun sanki ,okumadın mı önceden hadi hadi yeme beni.
aslı: off tama yazarım bir tane efeye deki ona o da beni boynuzlarsa fena olur.
deniz: tamam söylerim. bu arada sen beni telefonuna ne diye kaydettin
aslı: xsevgilim.
deniz: tamam tam yerinde olmuş.