arkadaşlar kavakyelleri.org un facebookta grubu var mı?varsa site olarak girip büyük bi grup oluşturalım...
grup var diyenler grubun adını yazarsa sevinirim...
grup diyorum kişisel değil dikkatinizi çekerim...
yanlış hatırlamıyosam beyaz showda yok demişlerdi
evet yok oyle birsey.....

siz yanlış anlamışsınız kişisel değil dizinin mesela partilerin var diğer dizilerinde kavakyellerinin neden yok resmi olması gerekmiyo sadece bu sitenin geneli orda olsun yeter
benim gördüğüm 2 tane büyük kavak yelleri grubu var facebookta. ayrıca oyuncuların da fanclupleri var. ibrahim,ceren,aslı, pelin,dağhan ın var. Hasan Önürdeş Fans diye bi group kurmuşlar geçenlerde. yeni. ama benim bildiğim kadarıyla oyuncuların kişişel facebook hesapları yokmuş. o isimde bi kullanıcı görürseniz başkasıdır diyorlar.
aslı enver,ceren moray,pelin karahan,didem inselel ve ferit aktuğ un facebook hesapları var arkadaşlar..benim listemde ceren moray ekli..eklediğim fotolardan anlayabilirsiniz..başka yerde yoklardı:)didem inselel ile de mesajlaştım."kusura bakma cnm sadece arkadaşlarımı kabul ediorm listeme.ama istersen fan cluba üye olabilirsin dedi.pelinin ve aslının adına bir sürü hesap var..ama bir tanesi onlara ait..arkadaş listelerine bakarsanız anlarsınız..ayrıca ben aslı enverin kız kardeşiyle tanıştm facebooktan..ama hakkında fazla bilgi veremicm..söz verdm çünkü
yaa gerçekten mi süper!!!bende isterdim ama facebooka falan girmeye hiç vaktim olmuyooo

(
evet gerçekten konuştum..ayrıca ege aydanın da var facebook hesabı..
irem_xxx arkadaşım! bak ne olursa olsun inanma böyle şeylere yani resim dediğin nedir ki yani sen de izlemişsindir beyaz show u kendi ağızlarıyla söylediler bizim facebook ta hesabımız yok die.yani ne olursa olsun inanma....
evet onlarin olmamasi lagzim inanmayin böyle seylere cok dolandirici var.
INANMAYINNNN