Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İhanet - = MUTLULUK + (DEVAMI)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
evet aslı hamile kalmıştır... bunu öğrenince çok mutludur artık denizden ve kendisinden bir parça taşımaktadır aileler arasında hala kavgalar sürmektedir ... leman hala cananla murat arassında birşeyler olduğunu sanmaktadır deva ilk okula başlamıştır ..bu yüzünden muratın devayla daha fazla vakit geçirmesi lemanın canını sıkmaktadır..lemanın bu hareketleri başta kamil amca ve bilalin canını iyice sıkmaktadır ...

aslı hamile olduğunu öğrenirken;

su:yarın sizin hastaneye geliyim diyorum ne zaman geliyim ne zaman musayit olursun
aslı:ya gel gel tabii ama saat söyle 4,30 doğru gel biraz otururuz sonrada size gider efeyi alır bizim eve gideriz yemek yeriz .. çoktandır beraber bişiler yapamıyoruz.
su:aa güzel fikir olur (aslı tam masadan kalkarken başı döner ..)
su:iyimisin sen der hemen yanına gelip ona destek verir
aslı:iyiyim iyiyim çok çalışıyorum bu aralar ondan da çok yoruluyorum tansiyonum falan düşmüştür .. aslı desede aslında kendide bişiler olduğunu hissseder ..
su:olmaz olmaz gel bi doktora gidelim hiç kendine bakmıyorsun canım
aslı:yok valla iyiyim ama denize söyleme şimdi o panikler hasta muamelesi gömek istemiyorum tmm mı?
su:tamam ama şimdi doktora gitcez hadi sölemem doktor olayını falan da bak kızım surantın falan da bemmbeyaz oldu tutar kolundan çekek çeke götürürüm bak şimdi ..
aslı:aynı denizsin sende ya oda böyle ..
su:sen daha fazla inat edicekmisin yoksa denizdende daha kötsünü yani efeyi başına getireyim mi?
aslı efe lafını duyunca tamam tamam der ve çıkarlar .. kan testi yapılır ..
görevli:aslı akçanın sonucu çıktı
aslı alır hemen suya verir..
aslı:al çok merak ettiğin sonuçlar artık ne çıkacaksa
su:ver bakıyım der baktıktan sonra manalı manalı bakıp aslııı
aslı:ne noldu kötü bişi yok yani halinden bakılırsa ..der ve kağıdı alır kendi bakar..hamileyim..
su:ayy tebrik ederim canımm bak iyiki gelmişiz sana kalsa çocuk doğunca aklına gelecek..
aslı çok şaşımıştır hem çok sevnmiştir..
su:ayy acaba kız mı olacak erkek mi ?
aslı:ne kızı ne erkeği ya bebek daha 1 haftalık cisimi bile belli değildir..
su: bence kız olacak içime doğdu bak..
aslı:inşallah (aslı konuşuyordur ama böle ölü gibi konuşuyordur hala şoktadır)
su:güzelim sen iyimisin kızım sevinsene anne olacaksın..
aslı:ayy su hala şoktayım seviniyorum ama ailelerin durumunu biliyorsun tatsızlık çıkmaz inş.
su:yok be güzelim artık bu haberi duyuncada hır gür olamaz sanmıyorum..
aslıBlink1u bak efeye sakın söyleme onun ağzında bakla ıslanmaz 2 dkk sonra yetiştirir denize..
su:tamm sen ne zamn söliceksin
aslı:yarın sizde olursunuz ben söylerim sonra senin arkana gizelinirim artık denizin napıca belli olmaazz
su:ayy bırak kız sevinsin oda baba olacak..
aslı:sen düşündün mü?
su:(anlamamazlığa gelir) neyi
aslıBlink1u numara yapma bebek işini diyorum
su:yok daha erken genç yaşta anne olamam ben (der aslıyı unutur ama Biggrin1 hemen tooparlar)cnm sözüm sana değil genç yaş falan bahane biliyorsun bizim evde bir çocuk var ikincisine gerek yok... efe çok istiyor aslında ama birazda korkuyorum doğum falan sonra eve kapanmak .. bana göre değil
aslı:öle deme ya tmm bunlar biraz zor olabilr ama bilmiyorum güzel şey gibime geliyor yani daha olmadım ama ben anne olacağım demek bile içini bi başka yapıyor..
su:Sende haklısın sen bi yapta yani doğumunu falan yap sonra sıra bana gelsin.. (kaçış yolu arıyor)
aslı:yok efndim yok sende başlıyorsun banane ya benim arkadaşımında baba olmaya hakkı var vede seninde anne olmaya ..
su:senden kurtulkuş yok bakarız bi.. sen beni bırak nasıl söliceksin denize biz gelmeyelim başbaşa olun..
aslı:yok yok sende ol yani sizde olun ..lütfen
su:tamm sen madem öyle istiyorsun öyle olsun..
ve ertesi gün
deniz bişiler hissemiştir aslı garip davranıyrdur bişi sakladığı belliydi yemekte;

efeyle deniz göz göze gelip buların hali ne böyle gibisinden birbirlerine bakıyorlardır..

aslı:deniz.. ssey (yutkunur) sey yok bişi neyse boşweer
su:ayağına bi tekme atar kötü kötü bakar
deniz:aslı noldu bişi var belli halinden dün siz suyla konuştunuz sonra işi oldu söylemiyorsun ama noldu söyle belli her halinden lafı keveleme ağzında..
aslı:ya bişi olduda ben nası sölicem onu bilmiyorum işte..
denizBlink1öyle kızmam korkma hayatım hem ben sana ne zaman kızdım
aslı:zaten öçyle bişi diğil kızmıycaksında burda çok sevinceksin benide utandırcaksın hele efeyi tahmin bile edemiyorum..
efe:noldu kuzu ya yoksa milli piyangodan bilet mi çıktı ..
su:evet cnm milli piyangodan bilet çıktı aslıda sana vermeyi düşünüyor ..sen bi susana ya bişi dicek kız diyemiyor senin yüzünden..
deniz:evet aslı seni dinliyoruz..
aslı: ben dün bişi öğrendim güzel bişi ikimizden bişi
deniz hala anlamamıştr ama efe
deniz:anlamadım
efe:ya ne kas kafalsıın bilader ya
su:efe sus (tekmeyi yemiştir)
aslı:deniz ben hamileyim...
deniz:hah hele şükür söyledin ne varmış bunda hamileymişsin (jeton 2 snye sonra düşer)döner bi dakka bi dakaa sen ne dedin şimdi hamilemisinn allahhhh der ve aslıyı kucağına alıp döndürr
su:hop hop bi dakka deniz oğlan dur bişi olur şimdi bide
denizBiggrin1oğru doğru hayatım senin bana böyle şeyleri söylemen lazım ama yani ben bişi bilmiyorum bişin var mı iyisin dimi
aslı:iyiyim deniz biraz daha döndürseydin bayılcaktım yani efe öylece oturuyordur
aslı:ee efe sen bişi demicekmiisn
efe:(ciddi bi şekilde)olmadı şimdi bu ya
aslı:nee yani sevinmedin mi ben hepimizden çok sevinirsin diye düşünmüştüm..
efe:kzuucum simdi söyle oluyor bu durumda sen kuzuluktan çıkıyorsun terfiye ettin ben şimdi kime kuzu dicem (sonra yanaklarını sıkarr falan kzuucum tebrik ederim yaa)
sonra efe suya döner=su biz çiifte nikah yaptık deniz oğlanlar bir diymi
su:Evet
efe:ee şimdi de çifte doğrun o zmn sucum
su:sen daha çok beklersin cnm olmaz o iş ben öyle karnım kopcaman gezemem ..
aslıBlink1u saol yani cnm ama ben o kadarda kilo almam
deniz:alırsın alırsın bebek beslensin biraz
aslı:daha bir haftalık deniz
deniz:ne sen bir haftadır çocuğu açmı gezdiriyorsun
aslı: deniz kötü kötü bakar
deniz:tm tmm
efe:kız mı olacak acaba erkek mi
aslı:saplıklı olsunda ne olursa olsun
deniz:evet
efe:ee deniz oğlan şimdi böyle diyorsunda geçen akşam eğer çocuğum olursa erkek çocuğum olsun isterdim demiştinn
su (yavaş efenin kulağına bişi der) ortalıkı kızışcak sus efe
aslı:olabilr diyebilir bende kız istiyorum bakalım 4 ayı beklicez
deniz hemen romantik bi bakış atar:aslıya bencesinde ne olursa olsun onun gibi baksın onun gibi gülsün..
aslıyla romantik bi bakışlar
efe:hay romantikler ya hay romantikler abicim sen var 70 yıl geçsede kuzuya askın bitmez
su:ne yani 70 yıl geçse sen beni unutucakmışsın sen çocuğu rüyanda görürsün artık..
efe:tabii ya 70 yıl sonra zaten iki ayağımız toprağa bakcak sana mı bakacak ..
su:demek öyle yazdım ben bunu bi kenara sen bugün eve gelme
efe:nası yani
su: işte böyle der ve suyu kafasından asağı boşaltır ..
aslı:durun ya napıyorsunuz
deniz:genen tutamadın ceneni abi gene tutamadın yani
efe:sucum beni yanlış anladın
su:hiç sucum mucum deme bana senin tek derdin çocuk çocuk çocuk kim bilir çocuk olsa naparsın bugün gelme eve sakın gelme der ve kapıyı çekip gider 2 dakka sonra

efe:ben naptım ki şimdi
aslı:napmadın ki efe yani o sözcüğü bana deniz söylese şimdi burda bile olamazdı ki düşün bugün eve gelme dedi..
deniz:neyse kardeşim neyse sen bugün buırda kal yarın aranızı düzeltiriz ama sende su ceneni bi kapatmasını bil canım
efe:asbin allah ya valla her zamanki şakalarımdan birydi
aslı:bu seferki biraz ağır oldu ama efe.. kim olsa kaldıramaz..
sonra yatarlar..
deniz:aslı karnını dinliyim mi biraz
aslı:ya hayatım daha hiç bi ses gelmez ufacıcık daha .. sen onu bırqak ailelere nası söylicez
deniz:ne var mış bunda bizim çocuğumuz olacak dicez hem belki bu güzel haberle onların arası da dzelir biraz geçsin ama bir ay sonra falan söyleyelim ikimizn işleride çok yoğun ..
aslı:evet ya hem yemekli alırız o arada söyleriz ...ya bi problem çıkmaz diymi
deniz:çıkmaz çıkmaz korkma bu güzel haberede artık bişi demezlr heralde .. hadi uyuylaım der ve uuyurlar ..

1 ay sonra
aslı telefonla annesini arar
aslı:alo anne nsılsın
hafize:iyiyim kızım aynı yerdeyiz ama görüşemiyoruz hiç
aslı:hgaklısın anne çok yoğun işlerimiz vardı akşam yemeğe bekliyoruz ... leman annemlerde gelecek bak babamı falan tembihle bir hüsümet çıkmasın
hafize:hmm tamam sölerim kzıım da kafası atarsa kimseyi dinlemez biliyorsun ..
aslı:biliyorum biliyorumda sen genede tembihle ne olur ne olmaz ..
hafize:tamam kızım deva gene düşmüş oa melhe süreceğim kapatıyım
aslı:tamam hadi beklliyoruz bak unutma bugün
hafize:tamam kızm tamam hadi der kapatır

deniz:hallettin mi?
aslı:evet
denizBlink1ıra bende
aslı:hyr ben arıyımcam benmde annem herkes kendi annesini arıyacak diyebişi yok ne yani kayınvalidemi arıyamzmıyım ..
deniz:arasın tabi arasın maviş gözlüm der ve yanağına bi öpücük kondurur..

aslı:alo annecim meraba ben aslı
lemanBlink1oğuk bi ses tonuyla :efendim aslı der
aslı:bugün yemeğe çağırıcaktımda sizi...gelirsiniz diymi kırmayın beni hadi
leman:tamam geliriz kim olacak başka ..
aslı:siz ve annemler
lemn:hmm tmm geliriz der ve kapatır .. ama aslı tamam tmm bekliyoruz güle güle der kendi kendine deniz yanındadır duysun istemez öyle pat diye kapattığını...

deniz:noldu
aslı:geliyorrlar..
aslı yemeekleri yapmıştır efeyle suyuda çağırmışlardır efeyle su hala küstürler aynı evde savaştalar gibidir ikiside bir el bimi çekilmiş bombadırBiggrin1
akşam herkes gelmiştr yemek bitmiştir ..

deniz:biz size bir şey söyliyeceğiz..
leman:belli belli (kibirli kibirli söyler)
deniz ve aslı birlikte söylerler:biz bebek bekliyoruz derler bütün herkes sevinir tek leman sevinmez ve söyledikleri çok ağır sözler olur ..
leman Ohmy1ğlum sen gel benle bi içeri der ve konuşur aslı masayı toplarken mutfaktadırlar aslı mutfağa tam girerken konuşmaları duyar..
lemanOhmy1ğlum güzel yavrum ne aceleniz vardı daha evleneli bir yıl olmamıştır .. hem ne maluum çocuğun senden olduğu ablasına bi baksana ahh deniz ahhh hiç anne sözü dinlemezsen böyl olur kim bilir kimin çocuğu bu p..
aslı söyleneler karşısında çok fena olur elindeki tabalarla birlikte yere düşer çok fena düşmüştür yer kanlar içersinde kalmışıtır kırılan tabak sesleri karşında deniz mutfaktan çıkar çıkmaz manzara karşısında donmuştur hemen hastaneye kaldırrlar

deniz:aslı iyimi aslı nasdıl bişi söyleyin
doktor(aynı zamanda aslının en yakın arkadaşı):evet aslı dayanamayabilir zaten bebekte rahmin ağzına gelmiştiir ..
deniz:yani ikiside öleblir bunumu demek istiyorsunuz
doktor:maalesef.. her şey aslıya bağlı onun yaşama sevincine
deniz:peki neden oldu?
doktor:büyük bir hüzüntü yani tramva geçirmiş..
deniz lemana dönüp

deniz:beğendin mi yaptığını hadi kendinle gurur duy övün nası büyük bir şey başardım de .. anne belki farkında değilsin ama sen bizden bir evlat çalıyorsun bunun ne demek olduğunu iyi bilirsin aynı acıları bize yaşatacaksın .. ama sana bir şey söliyim aslıya veya bbebeğe bir şey olursa senin yaptığının aynısını yaparım..yani senden bir evlat çalarım yüzümü göremezsin..
lemanOhmy1ğlkum ben böyle olmasını istemedim ..
efe:denizi bi kenara çeker :dur oğlum oda senin annen
deniz:bırak allahaşkına efe ya onbun sayensinde bu hastane koridorlarındayız... o sebeb oldu..
efe:görmüyomusun kadın üzgün böyle olsun istememiş ama haklısın haklısında bilader şimdi aslının sana çok ihtiyacı var bırak bunları bi kenara at git aslının yanına ..
deniz:haklısın .. hemşireden zorla izin alırlar ve deniz aslnın odasına girer..

bir sürü seylere takılmıştır vicudu..
aslının eline tutar .. aslı hadi aç gözlerini bak burdayım yanındayım..
aslı kısa bir süre sonra gözlerini açar ve yavaş yavaş konuşur..
aslı:deniz bebek iyimi bişi olmadı diymi nolur doğruyu söyle..
deniz:ölmedi hayatım ikinizde çok iysiniz hadi dayan biraz daha bak ben burdayım herkes dışarda..
dışarıda sesleer yükseliyordur kamille leman kapışıyordur ..
aslı:deniz nolur yeter artık kavga etmezsinler nolur
deniz:tmm tmm hyatım
deniz:ne o iki canı daha alamadınız almak için mi uğraşıyorsunz kesinn artık su gürütüyü yeter içerde senin kzıın yaşam savaşı veriyor kamil baba seni biraz ilgilendirmez ama anne seninde gelinin. der ve aslının odasına tekrar girer..

deniz:aslı bizimkiler kavga etmiyormuş başka aileler onlar .. şimdi bana söz vrmeni istiyorum aslı ..ne olursa olsun pes etmiiyeceksinhadi söz ver..
aslıBlink1özz savaşıcam ben neler atlatım korkma bunuda başarıcam

2 ay sonra hastaneden çıkarlar
leman aslıyla knuşur..

leman:ben böyle olsun istemedim aslı neler yaşadığını benden başkası bilemez.. ben aynı acıları yaşadım sana ne kadar haksızlıklar eettiğimi simdi anlıyorum şimdi çok iyi anlıyorum ..
aslı:ben artık o kötü günlerden bahsetmek istemiyorum sizi en az annem kadar çok seviyorum size anne diyorum artık unutalım bunları bu kötü hatıralarının yerini güzel anılarımız kaplasın .. torununuz 3 aylık oldu 1 ay sonra cinsietini öğrenicez ben isterim ki herkes gibi sizde yanımızda olun sizde sevinin bunları konuşmayalım artık temiz bir sayfa acalım hayatımıza ..
ve her şey tatlıya bağlanır..
Çok güzel yalnız büyük harfle başlık açmak yasak!
devam et merak etti kiz mi oglan mi
tek kelimeyle muhteşem........SuperNul06
s
ü
p
e
r
hatta [size=xx-large]süperötesi[/size]
çok güzel olmuş arkadaşım sen yazarsında güzel olmaz mı
fevkaladenin fevkinde...[/align]
fevkaladenin fevkinde...
çok saol ya eline sağlık baya iyi yazmışsın...
damı gelirse daha da süper olur mesela çocuk kreşe gitsin Tongue1
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL