Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: mutluluk yine çok uzun sürmeyecek...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
denizin kapkaç olayından sonraa herkes telaş içindedir ve denizden haber beklemektedirler ama kimse ondan haber alamz..ararlar ama cebinden de ulaşamazlar..karakola giderler telaşlanıp ve orda acı haber gelir..deniz bulunmuştur,fakat çok ağır yaralı haldedir..acil hastaneye kaldırılır..ve herkes,aslı da dahil olmaküzere hastaneye koşar..doktor,denizin ağır yaralı olduğunu ve kurtulma şansının çok az olduğunu söyler..tabi bu haber karşısnda başta aslı,efe,mine we denziin anne babası başta olmak üzere herkes çok büyük şok yaşarlar.hepsi perişandır..ve şuanda ellerinden gelen tek şey beklemektir..beklerler..denizin komadan çıktığı haberinin gelmesini çaresiz bi şekilde beklerler..ve günler belki de haftalar sonra deniz mucize bir şekilde gözlerini açar..aslı denizi görmek için doktordan izin alır ve o sırada aslı konuşurken deniz uyanır..aslı hemen doktorları çağırır..vee deniz artık hayattadır...aradan haftalar geçer tabi bu süreçte..aslıyla deniz barışır..aslı denizi affeder..onu birdaha kaybetmeyi göze alamaz ve onu kaybetmenin ne kadar büyük bir acı olduğunu anlar ve onu affeder..ama bu süreçte minenin anlam veremediği baş dönmeleri ve bulantıları başlamıştır...doktora gider ve 2aylık hamile olduğunu öğrenir...bu durum karşısında şok yaşayan mine ne yapacağını bilemez..ewe gelir odasına kapanır ve ağlar ağlar ağlar...daha sonraa minenin hamile olduğunu deniz bir şeklde öğrenir..ve tabii yine ayrılık başgösterir!!!! mecburen denz aslıdan ayrıır..ve bu sefer aslıyla denizin yolları birdaha hiç birleşmemek üzere ayrılır..bir süre sonra denizle mine ewlenir!!!ama deniz hala aslıyı sevmektedirr..ve hep böyle devam edecektir..aslı acısını hafifletmek için hep efeye sarılır..efe de hep aslının yanındadır..aslıyla efe zamnla birbirlerne aşık olrlar...ama denz hala aslıyı sevmektedir....ama artık her şey için çok geçtir....efeyle aslı da evlenir...deniz günden güne daha da ölür..ama artık sorumlulukları vardırr...artık bakmak zorunda olduğu bi oğlu vardır..ve ayakta kalmak zorundadır...yaşarr ama ne şekilde düşünün artıkk....Blink1 Sad1 ve son olarak bi şarkı ve kapanış..[size=large][color=#FF0000]yoksun,yine varligim surunuyor,sensizligim bilinmiyor,sen gittin gideli ellerim hep titriyor,kalbim bu acıyı saklıyor,yillar sonra bile hic kimseye soyleyemedim,bu sevdayi kalbime gömdum ve sen öldün,simdi eşim dostum beni hastayim saniyor,yastayim hiç kimse bilmiyor..çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek,bu aşkı bertaraf etmek,bu kez sana söyleyecek ne cok sey vardı,isterdim bak unutmadım demek bugun dogum gunun yaninda degilim bu yuzden hic iyi degilim yaslandim artik biraktigin gibi degilim ustelik bir KIZIM var evliyim...
arkicim yazmışşın saol ama biraz ilginç olmuş bnce deniz ve mine evlenmez bide aslı ve efe de evlenmez yni su nolucak ondan bahsetmemişşin hiç ama yinede saol
berbat................. iğrençi..................................... bde arkadaşlar 43. bölümün reytinglerini versenize................................................................
Referans URL