Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Ben Bugün Bunu Öğrendim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
ben bugün işime yarayacak hiçbi şey öğrenmedim.

ismini hala telafuz edemediğim bi meksika yemeğinin nasıl yenmesi gerektiğini ve avakodo sosunun hoş bi şey olmadığını öğrendim.öğrenmesem de olurdu.
bir hafta boyunca günlük uyku ortalamas 2 saat olunca bir insanın, hele ki o uykusuz saatler ders ve sınavla geçtiyse, yorgunluğunun öyle hemen geçmediğini öğrendim. şayet 12 saat filan uyumama ve dinlenmeme rağmen hala çok yorgunum.
ben bugun sevdiklerimin beni nasil uzebildiklerini ogrendim. keske ogrenmeseydim.
istatistik öğrenmem gerekiyor ama hala hiçbir şey öğrenemedimSad1
matematıgın cok önemlı bı ders oldgunu bılıyorum ve bunu bugun tekrar anımsadım..ama hala calısmıorum...
benn buukunnn herkessee kuwenılmıceenıııı beyazz kulunn kolkesıınn bılee sıyahh oldunu,,
eeııılerınn sıyahh kıııdınıı pıdee..Biggrin1
bazı insanların inatla Türkçe'sini katlettiğini bir kez daha öğrendim.

Alıntı:benn buukunnn herkessee kuwenılmıceenıııı beyazz kulunn kolkesıınn bılee sıyahh oldunu,,
eeııılerınn sıyahh kıııdınıı pıdee..
bu hangi dilde?? Türkçe konuş!
_Özqe_ demiş kibenn buukunnn herkessee kuwenılmıceenıııı beyazz kulunn kolkesıınn bılee sıyahh oldunu,,

özentiliği de aşmış bu. 3. tür. tam sopalık.

colitas'ın marijuana bitkisinin en uç ksımı olduğunu, dolayısıyla öz suyun orada daha yoğun olduğunu öğrendim.
böylelikle hotel california'nın "warm smell of colitas rising up through the air" kısmı bi şey ifade edebildi.
bugün dostlarımdan darbe yemenin acısını çok iyi öğrendimSad1 Sad1 Sad1
ben bugün, daha dogrusu biraz önce, bazi insanlarin akillanmayacagini ögrendim!

_Özqe_ demiş kibenn buukunnn herkessee kuwenılmıceenıııı beyazz kulunn kolkesıınn bılee sıyahh oldunu,,

bu nedir? kusura bakma ama söyledigini okumakta ve anlamakta zorluk cekiyorum! yani utanmasam 3 harften olusan bir kelimeyi yazardim simdi buraya!
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans URL