Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 2008 Eurovision şarkısı " Deli" yi nasıl buldunuz???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
2008 Eurovision şarkısı " Deli" yi nasıl buldunuz068
ben cok begendim. mor ve ötesi gibi bir gruptan da zaten böyle güzel bir calisma beklenirdi. eurovision da kazanmayabilir, benim icin önemli degil. eurovisionun nasil bir sey oldugun biliyorum artik az cok. mor ve ötesi'ne basarilar dilerim.
-asli- demiş kiben cok begendim. mor ve ötesi gibi bir gruptan da zaten böyle güzel bir calisma beklenirdi. eurovision da kazanmayabilir, benim icin önemli degil. eurovisionun nasil bir sey oldugun biliyorum artik az cok. mor ve ötesi'ne basarilar dilerim.

aynen katılıyorum
ben hep sarkinin ingilizce olmasindan yanaydim ama bu sarkiyi dinledikten sonra fikrim degisti.
mor ve ötesine basarilar Icon_smile
bence şarkı güzel klibinidi çok güzel çekmişler ama ingilizce olsaydı daha güzel olurdu çünkü bu ulusal bir yarışma ulusal bir dilin kullanılması dah iyi olurdu sözleri çok anlamlı mor ve ötesine başarılar dilerim.
mor ve ötesiyi seviyorum ama şarkıyı çok beğendiğim söyleyemem açıkçası beğenmedimbazı diğer ülkelerin şarkılarıyla kıyaslama yaptım ve evet ; bu şarkıdan daha kötüleride vr ama en çok yunanistanın şarkısını beğendim (=
bence cok guzel ama bıldıgınız gıbı sarkılar turke oluna nedense bı basarı elde edılmıo.....sarkı cok guzelıns hakettıgı basarıyı alır.
evet katılıyorum sana turkce sarkılarla neden bır sonuc elde edemıyoruz ama sarkı gusel yanı........
Cevap yazdığınız için çok teşekkürler...
Şarkının ESC ruhuyla alakası yok. Güzel bir kaset çıkış parçası olabilir ama esc değil. Zaten en büyük yanlışları şarkının Türkçe olmasıydı. Evrensel bir yarışmaya girecekseniz Evrensel bir dille girmeniz size + puan kazandırır. Tabi daha bunun bilincinde olmayan kanal şarkının Türkçe olmasını istedi. Mor ve Ötesi'de aynen uyguladı.Bu sene doğru düzğün şarkı yok gerçi. 43 ülkeden en fazla 10 şarkı oda zor. Geçen seneyi arıyorum cidden. Zaten 2 yarı final işimiz iyice zorlaşıyor.Ayıca bazı arkadaşlar daha bilincinde değil ama ESC giriyor ama ESC kazanıp kazanması benim için önemli değil diyorsunuz nasıl oluyor o ? Ayıca en çok beyendiğiniz Yunanistanın parçası çalıntı 4-5 şarkı birleştirilip yapılmış hemde. Herneyse artık 20-22-24 Mayıs gününü bekleyip görücez.
Sayfa: 1 2
Referans URL