Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 44. Bölüm Özeti Fragmanı ve Yorumları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
KAVAK YELLERİ 44. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımcılığını Tim’s Prodüksiyon’un üstlendiği Kavak Yelleri’nde bu hafta; Deniz, düştüğü çukurda hareketsiz yatmaktadır ve etrafında sesini duyacak kimseler yoktur. Deniz’den uzun süre haber alamayınca herkes panikler ve soluğu Emniyet Amirliği’nde alır. Metin tüm ekipleri harekete geçirse de Aslı, Efe , Mine ve Su’da Deniz’i aramaya çıkarlar.

Konakta diğer tarafta Bilal ve Kamil’in ise başka bir sıkıntısı vardır. Deva’yı Murat’a göstermek istememektedirler; ama mahkeme emrine de karşı gelemezler. Deva’yı Murat’a vermemek için sonunda bir yol bulurlar; ancak bu yolun nereye varacağını kimse kestiremez.

Bu arada Efe de hala Aslı’nın kalbini kazanma peşindedir. Onunla hala konuşmamakta ısrar eden Aslı’ya karşı her kozunu oynayan Efe, bir yandan da kendi fikriyle oluşturulan yeni “otobox” ürünlerini görünce yeni bir fikir arayışı içerisine girer.

Aslı ve Mine arasındaki soğukluk ise en üst boyutuna ulaşmıştır. Öyle ki konak artık Aslı’ya dar gelmektedir. Mine ise, bir yandan Aslı’yla, bir yandan da babasıyla uğraşmaktadır. DNA testinin sonuçlarını alan babası onunla konuşmanın yollarını arar; ama Mine görüşmek istemez.

Tüm bunlar olurken Duygu ve Efe arasında yeni gelişmeler olacak, Mine bu sefer kendisiyle ilgili bir test yapmak zorunda kalacak ve en önemlisi Deniz’in kaderi belli olacaktır.

Büyüdükçe büyümeye devam eden dizi Kavak Yelleri heyecanın doruklara çıktığı yeni bölümüyle 10 Nisan Perşembe akşamı 20:00’da Kanal D’de….

KAVAK YELLERİ 44. BÖLÜM FRAGMANI
sitede wardı cnm ama yinede saol...fragman bende görmedim...Biggrin1
fragman çıkmadı ya bende şaşırdım aslında hep pazartesi çıkardı neyse saol dilaracım özet için (:
saol ama fragmanı bulsan daha iyi olurdu ben aslında fragmanı gördüm aslı efe su filan denizi buluyorlar ve mine hamilelik testi yapıyor sonuç pozitif çıkıo mine hamile yani
peki bölümün adı ney ve de denize noluyo aslıyla barışıyolarmı.......... vede arkadaşlar dikkatli bakın mine gebelik test yaptırıyo ve de ..............
paylaşım için sağol
nerde izlediniz fragmanı ya çok merakettim.
senaristlerde bunu yaptıya mineyi hamile bıraktı ya dicek bişey bulamıyorum
zaten bekliodum minenin hamile kalmasını yani belli oldu aslı deniz aşkı artık olamaz...
ya bi durun hemen sonuclara atlamayin persembe gelmeden hicbiseyden 100% emin olamayiz...persembe panik yapabiliriz yanlizIcon_smile
fragman fragman Sad1 dilaracım Blink1 ne zmn gelir ndn vermiyrorlar üff ya
özet için mkss
mine hamileee alt fragmanda gördüm küçük bi kısmını mine test yapıod we snra yüzü deişik bi hal alıoduuuu
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL