Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Hangi sporu yaparsın?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
1-)Futbol
2-)Voleybol
3-)Basketbol
4-)Hentbol
tamamen büyük harfler kullanarak mesaj yazmak yasak, lütfen düzeltin.

başka spor yok mu?
bunların hiçbirini yapmıyorum. yüzücüyüm, ara sıra tenis, badminton filan da oynarım.
sualtı hokeyini tek geçerim.
maksat "bol" hegemonyasına tepki olsun.
bn yüzme sewerimm ama bunLArın arasında basketi tercih ederim..
eski okul takımı voleybolcusuyum mama bırakmak zorunda kaldım
yüzmeyi cok severim...... X1
Muffliato demiş kitamamen büyük harfler kullanarak mesaj yazmak yasak, lütfen düzeltin.

başka spor yok mu?
bunların hiçbirini yapmıyorum. yüzücüyüm, ara sıra tenis, badminton filan da oynarım.

aklima ilk gelen buydu Biggrin1 verecegim ornekleri bile parmagima tikadin =)

(ayrica bu dunya'da yeni bir tenis topunun kokusu kadar guzel koku cok az var)

bir de kosmak var tabii... duvara vurup artik agri hissetmeden bacaklarin sirf hareket etmesi, uyusukluk hissi. kisacasi endorfin patlamasi ve kosmak...
ophelia demiş ki(ayrica bu dunya'da yeni bir tenis topunun kokusu kadar guzel koku cok az var)

bir de kosmak var tabii... duvara vurup artik agri hissetmeden bacaklarin sirf hareket etmesi, uyusukluk hissi. kisacasi endorfin patlamasi ve kosmak...

evet, evet kesinlikle.
woleyboLl oynuoruM..okul takımnn kaptnıydıM..şimdii okl takımı we kulüpte oynuorumM..
insanın uyurken bile enerji harcadığı göz önünde bulundurulursa;
otobüse yetişmek için sabah sabah koşmak...
öğlen acıktığımda hızlı adımlarla yiyecek bir mekan aramak için yürümek...
yemek yemek =P
düşünce gücüyle spor yapmak...
tv'de bir spor müsabakası izlerken empati kuruyorum, bu sayede bende spor yapmış oluyorum.
ciddi ciddi, şaka değil. misalen fenerli aurelio, maç başına 9 km koşuyo.
adamın adalelerinde bi problem olmuyo, benimkiler kasılıyo =D
o derece yani..
ophelia demiş ki
Muffliato demiş kitamamen büyük harfler kullanarak mesaj yazmak yasak, lütfen düzeltin.

başka spor yok mu?

aklima ilk gelen buydu Biggrin1 verecegim ornekleri bile parmagima tikadin =)

(ayrica bu dunya'da yeni bir tenis topunun kokusu kadar guzel koku cok az var)

Biggrin1 koşuyu yazcaktım da, tenisi yüzmeyi bile spor olarak buraya yazmıyorlarsa, koşuyu neden kaale alsınlar diye düşündümBiggrin1
koşu harika ya. bütün sorunları kafandan atabilrisin rahatça, kendini sadece koşuya verip. yüzerken de benzerini yaşıyorum ama onda mesela kulaç filan sayarsın, koşuda adımlarını saymak zorunda değilsin oysa ki. koşmak, insanın kendini en özgür hissettiği zamanlardan biriIcon_smile
tenis topu kokusu, kortta yürümenin verdiği his, elindeki raketin havada savrulurken ve topa vururken çıkardığı ses...:)tabii son zamanlarda tenis deyince insanın aklına tenisçilerin tenis oynarken haykırması gelir olduBiggrin1
badmintona ne demeli? o tüytopa vurmak için sıçrarken, tüytopun uçuşunu izlerken, sen de uçarsın sankiIcon_smile
Sayfa: 1 2 3
Referans URL