Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 45. Bölüm Senaryom
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Aslı: Deniz yapma der ve onu iter.
Deniz:Aslı sensiz yapamıyorum nolur bir şans nolur.
ASlı: Deniz lütfen
Volkan:İçerde sizi bekleyen bir sürü hasta var.Şu ziyaretçilerinizle görüşmelerinize bir son verseniz diyorum.
Aslı:Tamam geliyorum der ve denize bakar.
Deniz:Aslııı
Aslı arkasına bakmadan yavaş adımlarla ve gözleri dolu bir şekilde içeri girer.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mine:Allah kahretsin şimdi ne yapıcam ben.Ben nasıl olur ben hamile olamam.Olamam!
O sırada içeri su girer.Ve mineye hiç pas vermez.
Mİne: Suuu konuşalım N'olursun.Konuşmaya ihtiyacım var.
Su: Sen o şansı denizle denizle... anla o işi yaptığın gün benim için bittin.
Mine: Su nolursun (o sırada yalandanda olsa çalışıyor)
Mine telefonu eline alır evirir çevirir ve annesini arar.
Mine: Alo anne?
Mineni annesi:Mine kızım
Mine:Anne ben almanyaya gelmeye karar verdim.
Minenin Annesi:Kızım emin misin ? Yani çok isterim hemde çok ama ya anneannenler.
Mine:Beni bu evde isteyen kimse yok anne.Yarın biletimi alıp geliyorum yanına.
Mineni annesi :tamam kızım bekliyorum odan hazırdı zaten.Hadi öpüyorum yarın görüşürüz.
Mİne:Tamam görüşürüz.

Mine yatağının üzerine oturur iki eliyle saçlarını arasına alır ve ağlamaya başlar.Bu aradada arkada biranda çalışıyordur.

-----------------------------------------------ERTESİ GÜN--------------------------------------------------
Mine yavaş yavaş eşyalarını topluyordur.O sırada denizi arar.
Mine:Alo deniz.
Deniz:Mine?
Mine: Deniz müsait misin acil konuşmamız lazım.
Deniz:Mine ben ben seninle şuan konuşamam der ve telefonu kapatır.Bu arada beni al çalıyordur.Mine tüm eşyalarını toplar bu evden artık ayrılma vakti gelmiştir.Yavaşça çantasını alır ve konaktan çıkar.Bu esnada telefonundan şu mesajı çeker.

"Beni dinleseydin seninle önemli bir şey konuşacaktım deniz.Biz gidiyoruz.Almanyaya bebeğim ve ben..."
mine eni öldürücem sen nasıl bi oropusunda öle şeyleri yaptınya ALLAH cezanı versin şerefsizsin ama dizide yani
BENCE İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
Sen zaten bana sırf gıcık gitmek için güzelde olsa kötü dersin.Yinede yorumun için sağol Icon_smile
canım ben aslı denizciyim ama beğendim devam et....
yo sadece beğenmedim.......... jeym daha güzel yazıyo çünkü o gerçek aşktan anladığı için
ayrıca nolursa olsun ............. SONSUZA KADAR ASLI & deniz....... neden beğenmediğimi anlamışsındır
bence böle olmıcak ama yinede güzel yazmışsın.almanyaya gidip doğuruyomuş bideBiggrin çok komik olur ben mineye sinir olduğum için artık onun yaptığı herşeyi dalgaya alıyorumPimp
Merak etmeyin mine & deniz devam etmiyecek zaten Biggrin1
uyrmb evet ben asktan çok iyi anlarım bunu bi keresinde yaşamıstım çünkü ama arkadaşa haksızlık etmeyelim bence gayet güzel bir senaryo ama tabikide her zaman ASLI DENİZ ASKIIIIIIIIIIIIII
Sayfa: 1 2 3
Referans URL