Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Yeni yıldız sistemi hakkında
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Yeni yıldız sistemine geçtik. Artık belirli bir mesaj sayısından sonra sabit kalan yıldızlarınız sabit kalmayacak. Daha değişik bir yıldıza geçeceksiniz ve 15000. mesajınıza kadar yıldızlarınız hep artacak (:

5000. mesajınızdan itibaren yeni yıldızlara geçeceksiniz ve 15000. mesajınıza kadar artık toplam 4 kademe olmak üzere devam edecek.

Bunun dışında günlük mesaj yazma sınırı 150 mesaja yükseltilmiştir. Ayrıca arka arkaya mesaj gönderirken artık 80 sn beklemeniz yeterli olacaktır.

Yeni sistem hepimize hayırlı olsun.

KavakYelleri.Org Yönetimi
çokk saol turgut (önceden abi diyodum büyük sandım ama aynı yaştaymışız : )
bu 150 mesaj süper oldu cok saolun admine ve sana teşekkürlerr
böylesi daha iyi olmuşIcon_smile
ikinize de teşekkürlerIcon_smile
evet bu sistem güzel olmuş...
teşekkürler..Biggrin1
yıldızlar hakkında ben pek sevinemedim çünkü benimki aynı kalıcak Biggrin1 msj limitine çok sevindim artmasına herşey için çok tşkrler adminlerim Biggrin1
yav ben de diyorum noluyor bu yıldızlara..
ben de başlığı görünce astroloji bölümüne mi bakıyorum diye bir daha baktımBiggrin1
hayırlı olsun, güzel olmuş, kullanışlı olmuş.
mesajımı tam gönderirken "bir önceki mesajınızdan sonra çok erken mesaj göndermeye çalışıyorsunuz. lütfen 1 saniye daha bekleyiniz" demesi iyiden iyiye sinirime dokunuyordu, 80 saniye kullanışlı olacak.
yeni yıldız sistemimiz de hayırlı olsun, ellerinize sağlık, teşekkür ederiz.
ya bu modlara da 80 sn. uygulaması ne kadar etik?
birçok yerde karşılaştım bu tarz uygulamayla da, modlara serbest geçiş hakkı verilmeli diye düşünüyorum Icon_smile)
Nedense

öyle bi ayrım yapılamıyor sistem tarafından ne yazıkki
güzel olmus tesekkürler
Nedense'nin dedigi gibi olsa gercekten iyi olurdu. foruma zaten az giriyorum, girdigim zamanlar sacma sapan konulari kilitlemekten, tasimaktan forumda gönlümce takilmiyorum, zaman bitiyor.

ama neyse zaten böylesi daha iyi zannimca

tesekkürler tekrar
Sayfa: 1 2
Referans URL