Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 45. bölüm senaryommmm(aslı&deniz aşkının son şansı ve minenin kendiyle yüzleşmesi)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Ben bir aslı&deniz aşkı taraftarıyım ve onları kavuşturmak istiyorum umarım beğenirsiniz 

45. bölümmm

Aslı bir anda ne olduğunu anlamamıştır. Hemen denizi iter ve suratına bi tokat patlatır.

Aslı: ne yaptığını sanıyorsun sen deniz. Bunca olandan sonra buna nasıl cesaret edebiliyorsun.
Deniz: aslı banan bi şans daha ver nolur !!! seni seviyorum sensiz hayatımın bir anlamı yok aslı beni sensiz bırakma. Bana bunları yapma cesareti veren aşkımızı bi kalemde silip atamazsın
Aslı: deniz sus lütfen.(ağlamaktadır) bana bunu yapma beni yine üzeceksin. Deniz git buradan lütfen.
Deniz: aslı sende beni hala seviyorsun bunu gözlerinde görebiliyorum nolur affet beni bana bir şans daha ver nolur yalvarırım.
Aslı: yapamam beni yeniden üzmene izin veremem.
Dedikten sonra koşarak içeri gider. Denizde kapıda öylece kalır.
……….Bu sırada mine …………
Mine: inanamıyorum hamileyim bu nasıl olur Allah’ım ben napıcam bana yardım et …. Diyerek ağlamaya başlar.

Efe ye gelince o yeni bir aşkın kollarına bırakmıştır kendini. Tüm gece duyguyu düşünür ama tabii ki suyuda düşünmeden edemez bu yeni durumu kabullenmek su için zor olacaktır çünkü ama şimdilik bilmesine gerek yoktur efeye göre

Aradan 5 gün geçmiş aslı ve deniz o geceden sonra hiç görüşmemiş efe suyla görüşmeye devam etmiştir. Mine ise kendiyle savaşmaktadır. Aslıyla görüşmedikleri için rahattır. Babasına kavuşmuş olmasında aslının katkılarını düşünmektedir. O na haksızlık ettim mi die düşünür ama bir türlü kendiyle yüzleşemez hamilelik durumu ise onu hem heyecanlandırmış hem de telaşlandırmıştır. Bunu bir an önce denize söylemsi gerektiğini düşünür ama önce emin olmak için doktora gitmeye karar verir.

….. doktorda….

Doktor: mine hanım siz hamile değilsiniz.
Mine: ama nasıl olur ben test yaptım ve….
Doktor : mine hanım bakın o testlerin az da olsa yanılma olasılığı vardır dediğim gibi siz hamile değilsiniz

Mine hemen giyinip kendini dışarı atar . artık kendiyle yüzleşme zamanı gelmiştir.

Büyük hayal kırıklığına uğramıştır. Aşkı için savaşmış ama kaybetmiştir. Artık yenilgiyi kabul etmiştir. Aslıyada haksızlık ettiğini düşünür sonuçta babsına kavuşmasını sağlamıştır ona bir teşekkür borçludur. Sonra ona yaptıkları gelir aklına aynı şeyi biRi bana yapsa ben ne hisseder ne düşünürdüm der kendi kendine ve aslıya hak verir. Kendini kötü hisseder. Ne büyük bir hata yaptığını anlar.
O çok şey istememiştir kendine göre sadece denizi istemiştir ama kendi istekleri için herkesi başta aslıyı olmak üzere üzmüştür. Zaten denizde onu sevmemektedir. Her ne kadar aslının denizi elinden aldığını düşünse de deniz aslıyı sevmektedir. Bunu en acı şekilde görmüştür. Artık aralarından çekilmeye karar veriri. Babasıyla beraber yeni bir dünya kuracaktır kendine . aslıyla konuşma ve artık yaptıklarını kabullenip sorumluluklarını üstlenme zamanı gelmiştir.

Beğenriseniz devam ettiricem…. Görüşleriniz benim için önemli lütfen yorum yazın
hadi ilk yorum benden olsun minenin hamile olmamasına sevindim normal dizidede böyle olmalı bence
cnm çok güzel yazmışsın eline sağlık (=
Mine hemen eve gitmeye kara verir. daha bir gün önceye kadar bu saatte ve gitmemek için elinden geleni yapan mine şimdi aslıyla karşılaşıp konuşmak için eve gitmektedir.
Aynı anda aslı da okuldan eve doğru yola çıkmıştır.
Aslı o geceyi aklından hiç çıkaramamış o geceden sonra her an denizi düşünür olmuştur. Onu affetmeye çalışmış ama her defasında gururu galip gelmiştir. Denizi affedebilmek için belkide yardıma ihtiyacı vardır belki bazı gerçekleri birilerinden duymak ona iyi gelecektir. Ama tabii o bundan habersiz konağın yolunda ilerlemektedir biraz sonra olacaklardan habersizce ve aklında sadece denizin hayaliyle. Aşkına olan özlemiyle yine ondan uzakta bir gece geçirmenin hüznüyle ve istemediği halde çalışmak zorunda olduğu onu karanlıklara iten işyerine gitmesi gereğinin verdiği üzüntüyle konağın yolunda ilerlemektedir.

Mine ise çoktan konağa varmış aslının odasında aslıyı beklemektedir. Aslı konağa gelmiş mineyle karşılaşmamak için doğru odasına çıkmıştır ama odadaki kişi onun için büyük sürpriz olmuştur.

Aslı : (öfkeyle ama kimse rahatsız lmasın die bağırmadan) ne işin var senin burada çabuk çık bu odadan.
Mine : aslı bak beni dinlemelisin…
Aslı: ne söliyceksin ? yine sana yardım ettiğim için bağıracak mısın? Yoksa denizle neler yaşadığınızı detaylı detaylı anlatmaya mı geldin.
Mine : bak aslı ne bağırmaya ne de seni üzmeye geldim ben sadece senden özür dilmek için geldim anlıyomusun.
Aslı: ne ?(şaşırmıştır ve mineyi dinlemey kara verir.)
Mine : Aslı ben büyük bi hata yaptım evet ve bunun bedelini her an ödüyorum. Yaaa ben hayatımda hiçbir şeye sahip olmadım kendime ait hiçbir şeyim olmadı bana kimse bu kadar değer vermedi. Senin kadar deniz kadar efe kadar kimse düşünmedi beni siz haklıydınız ben sadece kendimi düşündüm hayatımda bir şey bana ait olsun istedim ben denizi sevdim aslı…
Aslı: mine eğer bunları…
Mine : aslı izin ver devam ediyimm…. Bunları seni üzmek için sölemiyorum yalnızca gerçekleri bil istiyorum . ben denizi sevdim am o beni hiç sevmedi hep seni sevdi. Ben bunu geçte olsa anladım .ama sen bana her şeye rağmen yardım ettin beklide hayatımda ilk defa ben mutluyum babama kavuştum ve bu senin sayende oldu. Saol aslı her şey için.
Aslı: mine ben seni anlıyorum yani bu senin hakkın ama ben nasıl bunu yapabildin onu anlamıyorum yaaa ben sana güvendim sen almanyay gitme diye elimden geleni yaptım seni arkadaşım bildim yaaa sölesene ben bunu hak edecek ne yaptımmm mineee
Mine: aslı sadece beni suçlama bu hatayı ben tek başıma yapmadım tek sorumlu ben değilim.
Aslı: sadece seni suçlamıyorum mine bak daha fazla konuşmayalım lütfen ben dayanamıyorum .
Mine : aslı ben her şey için özür dilerim inan ben kimseyi üzmek istemedim. Seni denizi efeyi kimseyi. Ama denizi affet aslı o bunu hak ediyor. O seni çok seviyo hem de çok . her insan hata yapar ama her insan affedilecek kadar değerli değildir. Beni affetme istersen ama onu affet o bunu hak ediyo aslı sensiz yaşayamıycak kadar çok seviyo o seni hem de çok
Aslı: mine bunları sen mi sölüyorsun.
Mine : dedim ya aslı ben artık kimseyi üzmek istemiyorum. Artık ben yokum aranızda ne yapmak istiyorsan onu yapama sölediklerimi düşün lütfen o bunu hak ediyo.
Der ve mine çıkar .
Aslı da gözyaşlarını saklayamaz artık minenin bunu neden yaptığını anlamamıştır. Ama ne kadar çok acı çektiğini anlamıştır. Onun için üzülür sonra yatağa yatıp denizin resmini eline alır. Artık gözyaşlarını sel gibi akmaktadır.
Fonda ise şu müzik çalmaktadır.burdan dinle
devamı sonra....
yorum yapan arkadaşlar yorumlarınız için teşekürler
çok güzel yazmışsın devamını bekliyorum...
ben de beğendim dewamını bekliorum
ya muhteşem olmuş lütfen devamınıda yaz....................
devamı ne zaman gelck cnm
güzel olmus devamını getirirsen sevinirim...
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim devamı en kısa zamanda gelecek
Sayfa: 1 2 3
Referans URL