17.04.2008, 06:07 PM
aslı denzi öyle görünce kötüü olmuştur.. ama sırf onu kıskandırmak içinde çocuğu bir kenara çker
aslı: umut gelsene sen söyle bi hasta bakılan yere girerler
umut: evt
aslı: bak umut çok zor bi ilişkiden hayal kırklığıyla çıktım bir yeni ilişki daha kaldıramam ve ayrıldığım bir sevgilim var onu hala çok seviyorum ne olursa olsun onu hep sevicem ama tabii o bilmiycek(bu arada deniz camdan onları izliyordur cama yaklaşmış dinliyordur herşeyi duyar)
umut kötü olmuştur aslı fark edr
aslı: bak umut o şekilde değilde sadece iyi bir arkadaşım belki zamnla iyi bir dostum olmak istersen buna her zaman varım ama senin dşündüğün gibi bişi asla olamaz seni iyi birisin yani bunu hissedebiliyorum .. seni daha tanımıyorum ama hissediyorum beni anla yapamam bi başkasını severken senle olmaz sadece senlede değil hiç kimse artık bnm hayatım kimse olamaz umut .
umut: belki yaralarını beraber sararız belki olur deneyemezmiyiz?
aslı: olmaz umut olmaz bak gözlerime kendinde bir yer görüyormusun orada yok yok yok olamazda çünkü gözlerim bi basşkasına kilit vurdu ve artık olmuyor olmuyor anlıyorsun diğilmi
umut: madem öyle peki tamam . (der ve gider ) aslı oradaki setyeye oturur.
volkan gelir: sen iyimisn
aslı: evet sanırım bi kalp kırdım gecenin bu ilerleyen saatlerinde
volkan: ne kalbi eski sevgilin mi geldi gene yoksa
aslı: yok öyle bişi diğil boşwer
volkan: peki anlatmak istemiyorsan seni zorlayamam ama ne zamn anlatmak istersen burdayım
aslı: saol
volkan: ilk geldiğinde sana çok kötü davrandım özürdilerim
aslı: haa önemli değil ben çoktan unuttum onu
kamilere dönelim
canan: babaa deva yokkk devammm yokkk(yere çömelir)
kamiller herkes ararlar devayı ama bulamazlar metinlere haber verirler
metin: sizi korkutmak istemem ama bebek hırsızları olabilr
kamil: oğlum ne diyrsun sen
metin: buda bi olasılık hemn kendinizi koyuvermeyin
murat gelir
muratla kamil kavga ederler
kamil: defol gelme buraya sen görmek istemiyoruz ailemden uzak dur
murat: yeter kamil yeter benm çocuğum kayıp sen ne anlarsın
kamil: o senin çocuğun değil bilalin çocuğu
canan: yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahhhh khretsinn bnm bebeğim yok kayıp kimbilr nerde napıyor şimdi siz neyin kavgasını yapıyorsunuz haa neyinn
kamil: canannnnn
canan: ne varr baba haa ne varr bu zamana kadar sustum ama artık yeter anlıyormusunuz yeter kavgalar bitsin dayanamıyorum bebeğim bnm tek yaşama sevincim o yoksa bende yokum anlıyormusunuz yokum yokum yokummmmmmmmmmmmmm eğer bebeğime bişi olursaa ...
kamil: yeter artık canan kendine gel.
hafizE: sus kamil tek bir kelime bile söyleme anlıyormusun tek bir kelime bile. kızım sakın ol bitanem bulunacak devamız derdimizn dermanı bulunacak korkma ..
aslı eve gelir polis memurlarını görür ...
aslı: anne ne oluyor burda
hafize: şimdi bişi sorma kızm (der ve cananı sakinleştirmeye calışrılar kolanya falan verirler)
sudan öğrenir herşeyi çok üzülürler deniz gelir.
deniz: baba bir haber yokmu
murat: yok hiç bişi yok
aslı ağlıyordur
deniz: sen iyimisin peki aslı
aslı kötü kötü bakar: nasıl olmamı bekliyorsunn nasıl olmam gerekir sence
efe: tmm kızm sakn ol sinirin denzden çıkarma.
aslı: umut gelsene sen söyle bi hasta bakılan yere girerler
umut: evt
aslı: bak umut çok zor bi ilişkiden hayal kırklığıyla çıktım bir yeni ilişki daha kaldıramam ve ayrıldığım bir sevgilim var onu hala çok seviyorum ne olursa olsun onu hep sevicem ama tabii o bilmiycek(bu arada deniz camdan onları izliyordur cama yaklaşmış dinliyordur herşeyi duyar)
umut kötü olmuştur aslı fark edr
aslı: bak umut o şekilde değilde sadece iyi bir arkadaşım belki zamnla iyi bir dostum olmak istersen buna her zaman varım ama senin dşündüğün gibi bişi asla olamaz seni iyi birisin yani bunu hissedebiliyorum .. seni daha tanımıyorum ama hissediyorum beni anla yapamam bi başkasını severken senle olmaz sadece senlede değil hiç kimse artık bnm hayatım kimse olamaz umut .
umut: belki yaralarını beraber sararız belki olur deneyemezmiyiz?
aslı: olmaz umut olmaz bak gözlerime kendinde bir yer görüyormusun orada yok yok yok olamazda çünkü gözlerim bi basşkasına kilit vurdu ve artık olmuyor olmuyor anlıyorsun diğilmi
umut: madem öyle peki tamam . (der ve gider ) aslı oradaki setyeye oturur.
volkan gelir: sen iyimisn
aslı: evet sanırım bi kalp kırdım gecenin bu ilerleyen saatlerinde
volkan: ne kalbi eski sevgilin mi geldi gene yoksa
aslı: yok öyle bişi diğil boşwer
volkan: peki anlatmak istemiyorsan seni zorlayamam ama ne zamn anlatmak istersen burdayım
aslı: saol
volkan: ilk geldiğinde sana çok kötü davrandım özürdilerim
aslı: haa önemli değil ben çoktan unuttum onu
kamilere dönelim
canan: babaa deva yokkk devammm yokkk(yere çömelir)
kamiller herkes ararlar devayı ama bulamazlar metinlere haber verirler
metin: sizi korkutmak istemem ama bebek hırsızları olabilr
kamil: oğlum ne diyrsun sen
metin: buda bi olasılık hemn kendinizi koyuvermeyin
murat gelir
muratla kamil kavga ederler
kamil: defol gelme buraya sen görmek istemiyoruz ailemden uzak dur
murat: yeter kamil yeter benm çocuğum kayıp sen ne anlarsın
kamil: o senin çocuğun değil bilalin çocuğu
canan: yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahhhh khretsinn bnm bebeğim yok kayıp kimbilr nerde napıyor şimdi siz neyin kavgasını yapıyorsunuz haa neyinn
kamil: canannnnn
canan: ne varr baba haa ne varr bu zamana kadar sustum ama artık yeter anlıyormusunuz yeter kavgalar bitsin dayanamıyorum bebeğim bnm tek yaşama sevincim o yoksa bende yokum anlıyormusunuz yokum yokum yokummmmmmmmmmmmmm eğer bebeğime bişi olursaa ...
kamil: yeter artık canan kendine gel.
hafizE: sus kamil tek bir kelime bile söyleme anlıyormusun tek bir kelime bile. kızım sakın ol bitanem bulunacak devamız derdimizn dermanı bulunacak korkma ..
aslı eve gelir polis memurlarını görür ...
aslı: anne ne oluyor burda
hafize: şimdi bişi sorma kızm (der ve cananı sakinleştirmeye calışrılar kolanya falan verirler)
sudan öğrenir herşeyi çok üzülürler deniz gelir.
deniz: baba bir haber yokmu
murat: yok hiç bişi yok
aslı ağlıyordur
deniz: sen iyimisin peki aslı
aslı kötü kötü bakar: nasıl olmamı bekliyorsunn nasıl olmam gerekir sence
efe: tmm kızm sakn ol sinirin denzden çıkarma.