18.04.2008, 10:40 AM
18.04.2008, 11:07 AM
aslı: üzgünüm umut.başkasını severken,hem de böyle tutkulu severken yapamam,üzgünüm.....ama dost olabiliriz...
(umut ses etmeden gider....o gidince aslı kapıya çıkar...)
aslı: ne var deniz?
deniz: biraz konuşabilir miyiz?
aslı: sesini bile duymak istemiyorum...
deniz: lütfen aslı son bir kez....
aslı: yok deniz anlamıyor musun,sevmiyorum artık seni.istemiyorum anla artık....başkasını seviyorum ben.artık yeni bir umudum var.az önce giden Umudu seviyorum ben....
deniz: son sözün bu mu?
aslı: evet,sen de git minenle mutlu ol.
deniz: ben bir tek aslımla mutlu olmuştum artık o yoksa mutlulukta yok....
(der ve gider.)
canan: (deliye dönmüşütür.polise haber veririler.yarım saat sonra.polisler dükkana girer.) memur beyy.... (ağlamaktan gözleri şiş şiş olmuştur.)
polis: arka sokakta yakaladık kızınız arabada.
canan: ohhh... (çıkar dükkandan devaya sarılır.) şükürler oldun... (öper.)
polis: (kamil ve bilale döner.) sizlerin bizimle karakola kadar gelmeniz gerekiyor...)
kamil: tamam dükkanı kapatıp gidelim.kızım sen de eve git.hadi hafize siz eve gidin.
(umut ses etmeden gider....o gidince aslı kapıya çıkar...)
aslı: ne var deniz?
deniz: biraz konuşabilir miyiz?
aslı: sesini bile duymak istemiyorum...
deniz: lütfen aslı son bir kez....
aslı: yok deniz anlamıyor musun,sevmiyorum artık seni.istemiyorum anla artık....başkasını seviyorum ben.artık yeni bir umudum var.az önce giden Umudu seviyorum ben....
deniz: son sözün bu mu?
aslı: evet,sen de git minenle mutlu ol.
deniz: ben bir tek aslımla mutlu olmuştum artık o yoksa mutlulukta yok....
(der ve gider.)
canan: (deliye dönmüşütür.polise haber veririler.yarım saat sonra.polisler dükkana girer.) memur beyy.... (ağlamaktan gözleri şiş şiş olmuştur.)
polis: arka sokakta yakaladık kızınız arabada.
canan: ohhh... (çıkar dükkandan devaya sarılır.) şükürler oldun... (öper.)
polis: (kamil ve bilale döner.) sizlerin bizimle karakola kadar gelmeniz gerekiyor...)
kamil: tamam dükkanı kapatıp gidelim.kızım sen de eve git.hadi hafize siz eve gidin.
18.04.2008, 11:16 AM
ayyyyyyyyyyyyy çokm güzel olmuş lütfen devamınıda yaz canım arkadaşım.................
18.04.2008, 11:21 AM
hadi ama arkadaşım çatlıyacam şimdi ha ya ni.......................................... ha gayret............
18.04.2008, 11:25 AM
2 dk. sonra geliyorum dört bir yana yazıyorum ne yapayım 
18.04.2008, 11:26 AM
cnm güzel yazmışsın
18.04.2008, 11:33 AM
(efe yine abisinin evine gitmiştir kurstan gelince kapının önünde karşılaşırlar.)
efe: bilader maşşallah siz de her gece dışardasınız,bana bakın nereye gidiyorsunuz siz?
metin: sana ne,hem sen niye geldin?
gönül: metin çok ayıp....
efe: ben mi ben özledim siz görmeye geldim...
gönül: gel canım gel....
(deniz eve gider.efeyi de göremeyince konuşacak kimse bulamaz....)
deniz: yanlızsın oğlum sen o kadar büyük bir aptalsın ki etrafında kimse kalmıyor.efe de yok artık....aslı da yok... (ağlar....)
aslı: (poliklinikte bir odaya geçmiş ağlıyordur..) yeter denizzz yakma canımı yeter....
(volkan odaya girer.)
volkan: iyi misin?yine o çocuk değil mi?bak çömez seviyorsan,eğer gerçekten seviyorsan gururu bırak....
(deniz ise tüm olanları düşünür,olamayacakları....ve aslının son sözlerini...)
deniz: buraya kadarmış deniz yokun sonuna geldin işte... (elindeki ilacı içer...) aslı yok madem bende yokum... (yatağına uzuanır.)
efe: bilader maşşallah siz de her gece dışardasınız,bana bakın nereye gidiyorsunuz siz?
metin: sana ne,hem sen niye geldin?
gönül: metin çok ayıp....
efe: ben mi ben özledim siz görmeye geldim...
gönül: gel canım gel....
(deniz eve gider.efeyi de göremeyince konuşacak kimse bulamaz....)
deniz: yanlızsın oğlum sen o kadar büyük bir aptalsın ki etrafında kimse kalmıyor.efe de yok artık....aslı da yok... (ağlar....)
aslı: (poliklinikte bir odaya geçmiş ağlıyordur..) yeter denizzz yakma canımı yeter....
(volkan odaya girer.)
volkan: iyi misin?yine o çocuk değil mi?bak çömez seviyorsan,eğer gerçekten seviyorsan gururu bırak....
(deniz ise tüm olanları düşünür,olamayacakları....ve aslının son sözlerini...)
deniz: buraya kadarmış deniz yokun sonuna geldin işte... (elindeki ilacı içer...) aslı yok madem bende yokum... (yatağına uzuanır.)
18.04.2008, 11:35 AM
intihar mı edio yaf bu üüü (=
18.04.2008, 11:35 AM
NASI DÖRT BİR YANA ARKADAŞIM ............................
18.04.2008, 11:38 AM
ayyyyyyyyyyyyyyy intiharmı ediyo ya nolur devamınıda yaz ayyyyyyyyyy ............................................. ayrıce süper yazıon devamınıda biraz çabuk yaz be canım arkadaşım............