Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sil baştan...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
46. bölüm senaryomu buraya yazacam......
aslı: üzgünüm umut.başkasını severken,hem de böyle tutkulu severken yapamam,üzgünüm.....ama dost olabiliriz...
(umut ses etmeden gider....o gidince aslı kapıya çıkar...)
aslı: ne var deniz?
deniz: biraz konuşabilir miyiz?
aslı: sesini bile duymak istemiyorum...
deniz: lütfen aslı son bir kez....
aslı: yok deniz anlamıyor musun,sevmiyorum artık seni.istemiyorum anla artık....başkasını seviyorum ben.artık yeni bir umudum var.az önce giden Umudu seviyorum ben....
deniz: son sözün bu mu?
aslı: evet,sen de git minenle mutlu ol.
deniz: ben bir tek aslımla mutlu olmuştum artık o yoksa mutlulukta yok....
(der ve gider.)
canan: (deliye dönmüşütür.polise haber veririler.yarım saat sonra.polisler dükkana girer.) memur beyy.... (ağlamaktan gözleri şiş şiş olmuştur.)
polis: arka sokakta yakaladık kızınız arabada.
canan: ohhh... (çıkar dükkandan devaya sarılır.) şükürler oldun... (öper.)
polis: (kamil ve bilale döner.) sizlerin bizimle karakola kadar gelmeniz gerekiyor...)
kamil: tamam dükkanı kapatıp gidelim.kızım sen de eve git.hadi hafize siz eve gidin.
ayyyyyyyyyyyyy çokm güzel olmuş lütfen devamınıda yaz canım arkadaşım.................
hadi ama arkadaşım çatlıyacam şimdi ha ya ni.......................................... ha gayret............
2 dk. sonra geliyorum dört bir yana yazıyorum ne yapayım Icon_smile
cnm güzel yazmışsın
(efe yine abisinin evine gitmiştir kurstan gelince kapının önünde karşılaşırlar.)
efe: bilader maşşallah siz de her gece dışardasınız,bana bakın nereye gidiyorsunuz siz?
metin: sana ne,hem sen niye geldin?
gönül: metin çok ayıp....
efe: ben mi ben özledim siz görmeye geldim...
gönül: gel canım gel....
(deniz eve gider.efeyi de göremeyince konuşacak kimse bulamaz....)
deniz: yanlızsın oğlum sen o kadar büyük bir aptalsın ki etrafında kimse kalmıyor.efe de yok artık....aslı da yok... (ağlar....)
aslı: (poliklinikte bir odaya geçmiş ağlıyordur..) yeter denizzz yakma canımı yeter....
(volkan odaya girer.)
volkan: iyi misin?yine o çocuk değil mi?bak çömez seviyorsan,eğer gerçekten seviyorsan gururu bırak....
(deniz ise tüm olanları düşünür,olamayacakları....ve aslının son sözlerini...)
deniz: buraya kadarmış deniz yokun sonuna geldin işte... (elindeki ilacı içer...) aslı yok madem bende yokum... (yatağına uzuanır.)
intihar mı edio yaf bu üüü (=
NASI DÖRT BİR YANA ARKADAŞIM ............................
ayyyyyyyyyyyyyyy intiharmı ediyo ya nolur devamınıda yaz ayyyyyyyyyy ............................................. ayrıce süper yazıon devamınıda biraz çabuk yaz be canım arkadaşım............
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL