Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Eğer kavakyellerinin senaryosunu siz yazmış olsaydınız......
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaşlar eğer siz kavak yellerinin senaryosunu yazan kişi olsaydınız nler yapardınız herkes uzun bir cvp yazsın lütfen!
denizle aslıyı barıştırırdım efeylede suyu yani diğer taraflara karışmıyorum
kesnlikle aslıdeniz yapardım...........sonunda kesinlikle....
minenin de mutlu olmasını isterim ama başka biriyle başka birine aşık yapardım..bu kişi okuldan olabilir............
efe su cephesine karışmıorum çünkü artık efeden nefret ediorum suyu hak ettiğini düşünmüorum...diğeer lerinde de böyle dvm ederdi herlde......
ben kesinlikle denizin aslıyı aldatmazdırtımBiggrin1
ve evlendirirdim sonundaBiggrin1
jeyms demiş kiben kesinlikle denizin aslıyı aldatmazdırtımBiggrin1
ve evlendirirdim sonundaBiggrin1

halemmm zaten senin senaryonu okuonlar anlıo senin napcağını keşke senaristlerimizin yerine sen berfin bi de büşram olsaydınızBiggrin1
hımmm..ben olsam denizi bir süre amerikaya gönderirdim..ikisi de yeni bir ilişkiye başlardı.ama ayrı yapamıcakları anlayıp geri birleştirirdm onları:)zaten duygu ve efenin sonu yok..onları kesin ayırırdm.mineyi de aslı ve denizin bulunduğu ortamdan uzaklaştırıp babasının hayatında yeni bir yaşama başlamasını sağlardımIcon_smile
ben kızacaksınız ama artık olan oldu derdim ve şunu yapardım bundan sonrası için konuşuyorum: duygu efeye aslı denizi unutma çalışmalarına başlardı ve bu arada efeye yardım etmek için hep birlikte olurlardı ve bir anda beklenilmeyen bişi olurdu aralarında mineyi başka biriyle birlikte yapardım mesela volkanla birleştirirdim denizi de (çok kızgınım ona) dımdızlak ortada bırakırdım suyu umutla tanıştırırdım onların arasını yapardım metinle gönüle bi bebek verirsim canan en sonunda kocasını severdi lemanı tımarhaneye kapatırdım muratı kamyonun altında ezdirirdim kamile ne yapsam yaramaz diğerleriaynı kalırdı.
eer ? Ben daha önce Türkçe'de eer diye bir kelime duymadım. Lütfen doğru düzgün konu başlıkları seçin.

Düzenlenmiştir...
duygucuk demiş kiben kızacaksınız ama artık olan oldu derdim ve şunu yapardım bundan sonrası için konuşuyorum: duygu efeye aslı denizi unutma çalışmalarına başlardı ve bu arada efeye yardım etmek için hep birlikte olurlardı ve bir anda beklenilmeyen bişi olurdu aralarında mineyi başka biriyle birlikte yapardım mesela volkanla birleştirirdim denizi de (çok kızgınım ona) dımdızlak ortada bırakırdım suyu umutla tanıştırırdım onların arasını yapardım metinle gönüle bi bebek verirsim canan en sonunda kocasını severdi lemanı tımarhaneye kapatırdım muratı kamyonun altında ezdirirdim kamile ne yapsam yaramaz diğerleriaynı kalırdı.

lemanı tımarhaneye kapatmak iyi bi fikirmiş Icon_smile
Öncelikle dizimizin ismi KAVAK YELLERİ
Kadromuz AYNI ZATEN
Senaryoya gelince Mine kendi kendine vicdan azabı çeker.Vicdan azabundan ölür.Aslı Deniz nişanlanır dizi bitereken belki evlenir............
Sayfa: 1 2
Referans URL