Kavak Yelleri

Tam Versiyon: Gıcık olunacak 15 şey (alıntıdır )
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.

3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür. (Kesinlikle bu oluyo )

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılı
4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)
9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
bana en çok bunlar uyuyor. paylaşım için saol
gıcık oluncak tek bi şey var o da ben Puah
ama bende bunlara gıcık oluorum Tongue1

işte buna çok gıcık oluyorum ve hep yaşıyorum
her biri birbirinden dogru ya evet hep böle oluyyoooBiggrin1

aynen aynen
saol paylaşım için
*Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
*Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
*Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)
*Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
*Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
*Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.
*Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.
*Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.
*Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.
*Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır.

Gerçekten bnlar bna oluyo ve çok gıcık oluyorumm.

PAYLAŞIM İÇİN SAOL!!!
9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.(Genel olarak kimseyle karşılaşmak istemem ama hep karşılaşırım Yalova küçük yer tabi ondan Büyük bir şehire gitmem lazımTongue1)

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.(evet ya ne zaman bu pc açılmıyor desem abim açınca açılıyor abimde sırıtarak bence sorun sende diyo çok gıcık bir durum)
bluedayy demiş ki9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

işte buna çok gıcık oluyorum ve hep yaşıyorum

katılıyorum çooooooooooooook doğru88
eeet bnde katılıyorumm oluo öle yaaBiggrin1
Sayfa: 1 2 3
Referans URL