Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 6.Bölüm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Ya 6. Bölüm gerçekten süper bitti.Çok sinirlendim ama 7. bölüm nasıl başlıycak çok merak ediyorum Icon_smile))
ewet ya süper bitti.bakalım alp aslıyı öpebilecek mi?deniz bu durumdda ne yapacak?
herkes minenin parayı çaldğında ne yapacakkkk....(mine çaldıysa)
zaten mine çaldı cnm bnm
bence parayı çalan mine diil sırf biz öle zannedelim die öle gösterdi ama 7. bölüm çok daha ii olcak bence deniz çatlasında görelim
Taşınmıştır...
aslı alple öpüşmemeli ONAYLAMIYORUM nese mineden nefret eidorum aslıyı çok seviyorum yeterince çocukça oldu bence bu bölümde bakarsın deniz aslıyı o sinirle öpedebilir aklıma gelmoo diil şahsen ama deniz ve aslı bi süre daha küs kalcaklar
bence bu bölüm çok güzeldi .. ama en komiğime giden yeri Alp giderken Aslının annesi baya el sallayınca Efe -Hafize teyze çocuk il sınırını geçti dedi yha .. Koptum orada .. Icon_smile)
Bence 7. bölümde Aslı Denizi görüp hadi gidelim falan dicek Alp ' e Deniz de ya Alp i dövcek Icon_smile)) Ya da Aslıyı tutucak kolundan oturup konuşcaklar falan .. Ama bence Deniz çok kıskandı Icon_smile))) Oleeey Icon_smile
soyle de olabılır aslında aslı hadı gıdelım der ama denız oradan coktan gıtmıs olur yanı onların opüstugunu sanabılır
nasıl amaTongue1
hahha deniz TuTuşTu =) asLıLa aLp i göRüncee ii oLdu !!
Sayfa: 1 2
Referans URL