Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 47.bölüm tahminler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
evet arkadaşlar 47.bölüm tahminleriniz? .. Biggrin1
çok kötü bitti yha ibo gittiii ağlıyorum şimdi yha öfffff tahmin yapmak çok zor
walla tahmin etmek çok zor belki ilerki bölümde aradan belli süre geçmiş gibi gösterip o şekilde devam ederler denizin dizide olması için denize çok acıdım çok güzel şeyler yazmış mektuplara ama nolur bilemem.
valla diziyi mahvettiler ya.deniz gıderse dızı garıp olur gıbıme gelıyo.yanı cok alıstık sonucunda.bence dızıden yollamamalılar
bence aradan seneler geçirirler ... okullar bitmiş olur efenin işi tutmuş zengin olmuş olur.. sora deniz geri döner fln ama çok duygusal bi bölümdü acaip ağladım Sad1
bencede aradan zaman geçmiş die gösterebilirler...veya deniz alsıyı arayıp veya deniz bişi unutup hiç gitmemiş gibi de yapabilirler..ama deniz gitmedi gidemezdee.....
umut aslı olsun dienler için iyi bi bölümdü sanırım nası olsa deniz de gitti şimdi o engeli de kalktı olabilir(ben hiç sanmıorum ama aslı öyle bişi yapmaz...)Blink1
denizin filmini izlerken çok kötü oldum ama döner o bence ve döndüğünde aslı da onu affder
amiinn!!
bende sanmıorum aslının umutla olcaını
valla bende şaşırmış durumdayımm aslında hayalimde aslının geri döndürmesi vardı ama deniz çokdan varmış oluyo...bilmiom yaa baya bi karışdı ortalık ve artık şu konuk oyuncu dedikleri umut.ta çıksa fena olmıycak birazda onları öle gördüğü için gitmeyi erken plana aldıı diye düşünüom...
pekı sımdı ne olucak arkadaslar denız ya fılmden cıkarsa off ya aslının affememesını ıstıyordum ama artık affetsın denızı dıycem ıs ısten gectı olucak offf ya cok uzuldum ızlerken agladım resmen umarım 47.bölumde denız gıtmemıs olur
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL