Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: A.ş.k ???(47. bölüm senaryom)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
aslı: gitmiş inamıyorum bu sefer gerçekten gitmiş ve hepsi bnm hatam hepsi (hüngür hüngür ağlamaktadır) napıcam bn şimdi kendi gururuma yediremeyip ondan nefret ettiimi düşünürken şimdi ne düşünüyorum Allah kahretsin bn onsuz naparım???dışarı çıkar.(arkadaşlar bu arada ahmet vardı ya tefeci o gecen bölümde kamil basıca mekanı bn sana yapcaımı bilirim falan demişti ya onuda ) aslıyı ahmetin adamları yakın izlemye almışkardır aralarındaki konusma:
abi kız bu mu?
evet bu
eee napıca bunla
bence hemen indirelim... herkes onaylamıştır, artık aslnn neredeyse ölüm fermanını hakkı olmayanlar imzalamışlardır ta silahlar çekilirken umut gelir aslının yanına ve konusmaya baslarlar iş bu gece yatar...
umut:aslı noldu bana anlatmak ister misin?
aslı: aslında umut bn kendime bile anlatamadıım bişeyi kime nasıl anlatırım bilmiyorum ama bildiim tek bişi var bnm yüzümden herkesin içinden bişeyler koptu çok derine saklamış olsam da benm bile... (ağlamaya devam eder) sabah olmustur aslı için cok zar biyerlerde eksik bişeyler olan bi gün baslamıstır artık. aslınn telefonu calar arayan efedir;
efe: kuzucum nasılsın?
aslı: nasıl olmamaı beklersin ki efe? gitmişş....(yine ağlamaya başlar)
efe: kuzu yapma bole zaten gidicekti ha 10 gün önce ha 10 gün sonra(aslı sözünü keser)
aslı: ama hemen diil. bnm yüzümden gitti hatasınn bedeli buydu ama böyle diil.bnm yüzümden herkes sewdii birinden ayrıldı bn yaptım herşeyiii bnnnnnnnn!!!!!
Efe: yeter artık aslı bu böyle olmaz herşeyden kendini mi sorumlu tutucaksın
aslı: gerekirsen evet...
akşam olmustur aslı kliniktedir. dısarı hava almaya cıkmıstır ve karsıdan umut gelmektedir.tam o sırada ahmetin adamları arabayla kliniğin önnden gecerler vebir kaç el silah sesi duyulur araba çekldiinde aslı yerde kanlar içinde yatmaktadır ve umut kosarak yanına gelmiştir aslı yarı baygın bir halde umutu görmüştür belki de bu son kez görüşüdür ama aslı böyle düşünmetedir
umut: dayan aslı bırakma beni aslıı sedye getirin cabuk olun yardımm edin noluuurrrrrr!!!
aslı: umut, DENİZ...
arkadaslar daha aklımda bir sürü sey var ama fazla vaktim olmadıı için bu kadar yazabildim yani bu biraaz aslıların üzerine kurulu oldu ama olsun artık iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum bu arada bnn devamını 48. bölüm olarak düşündüm...
devam güzel ama ölmesin asli sakin ya
eet güzel bi senaryo olsun Icon_smile romantik fln Icon_smile
bence çokk güzel devamını getirsendaha güzel olur yani 47. bölüm olarak
ya arkadaşlar bn aslıyı öldürmem zatende aslın gayet romantik olcak. ve ayrıca teşk... ederim
evet ama aslı-deniz
guzel olmus bence de hem gercekci denizin zaman asimi olmadan donmesi icin benim de aklima bisey gelmio bence de bole bisey olcak devam et lutfen (bu arada asli deniz agirlikli olmasi benim daha cok hosuma gidio)
güzel olmuş ama aslıya bişi olmasın hain adamlar ne istedilerr kuzudan!!!
truelove demiş kiguzel olmus bence de hem gercekci denizin zaman asimi olmadan donmesi icin benim de aklima bisey gelmio bence de bole bisey olcak devam et lutfen (bu arada asli deniz agirlikli olmasi benim daha cok hosuma gidio)

bnde sana katılıorum arkadasım aslı-deniz ağırlıklı olması bnm çok hosuma gidiyo!
.delü. demiş ki
truelove demiş kiguzel olmus bence de hem gercekci denizin zaman asimi olmadan donmesi icin benim de aklima bisey gelmio bence de bole bisey olcak devam et lutfen (bu arada asli deniz agirlikli olmasi benim daha cok hosuma gidio)

bnde sana katılıorum arkadasım aslı-deniz ağırlıklı olması bnm çok hosuma gidiyo!

ewt
Sayfa: 1 2
Referans URL