Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: A.ş.k ??? ın devamı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar ayrıntılı olarak yazıyorum:
deniz gitmiştir ama giderken herkesin mutlu olacağını düşünerek yapmıştır bunu ama onun düşündüğü gibi değildir hiç bişey. herkes bir tarafta toz duman olmuştur ama en çok da aslı. bu kadar büyük bi aşkın nasıl bu hale geldiğni düşündükçe çıldırmaktadır.ve odasının kapısı çalar.içeri efe girer:
efe:nbr kuzu?(aslı o kadar dalgındır ki efe yi duymaz bile camdan dışarı bakmaktadr. düşündüğü tek şey deniz ve un ufak olmuş aşklarıdır)
efe: kuzuuuu nbr diyorum aslııı!
aslı: hıh! efe sen ne zaman geldin?
efe :valla bi 5 dk oluyo ama sn bayaı dalmışın aman dikkat et de boğulma! (aslı garip bi bakış atmıstır.
efe: tmm tmm berbat bi espriydi ama napiyim be kuzu napiyim kardeşim gitti gönlümden bi parça onla sen desem zaten sen de paramparça.
aslı: efee nolur böyle konuşma benden kendimi bu kadar çabuk toplamamı bekleme en son deniz gitmeye karar verdiğinde onu bi inşaatta bulmuştum hatırlıyor musun aklıma o geliyor.kendimi daha da suçlu hissediyorum.(ağlamaya devam eder)
efe: yapma be kuzucum yapma be kuzucum! bak aslı çok merak ediyorsan deniz iyi ama ayrıntısını da merak ediyorsan ara kendin sor!
aslı: ya efe biz ayrıldık! (efe hemen sözünü keser)
efe:ama arkadaş kalablirdiniz!
aslı:efe anlamıyorsun galiba bana yaptığı onu tamamen bitirmem için yeterli bi sebep affedemem bnm bi gururum var !!!
efe:guru di mi yine gurur!
aslı: efe gurur değil de ne bana o kadar yaptığı şeyden sonra gel sevgilim barışalımmı dicem ha sen söyle nasıl yapiim bn bunu !
efe:sende haklısın kuzu ama hiç değilse selamlaşcak kadar hatrı olsun be!
aslı: bana yaptıklarından sonra ikisinnde hatrı yok bende her şey parçalandı bitti bende bittim anlıyomusun bittim.!!!
(15 gün sonra)
efenin işleri çok iyi gitmektedir zaten selin ona 20 kişilik bi liste vermiştir artık işe sadece onlarla değil daha fazla kişiyle devam etmektedir.(bu arada bn efenn işyernn adını H.M.D yani haydi millet diyete olarak düşündüm)
müşteri:pardon bakar mısınız?
efe: evet buyrun
m:ben 2 numaralı servis menüsünden rica edicektim.
efe: hay hay efendim hemen geliyor.
mutfakta;
efe: ayşe teyze bizim 2 numaralı servis menüsünden bir tane.
ayşe teyze: tamam oğlum.
canan: ayy efe çocuklu bayanlar için bu oyun salonunu düşünmen çok iyi oldu onlar içerde yemeklerini yerken çocukları içerde kızlar oyalıyor.
efe: eeee canan abla bn buldukça uygularım ertelemek yok anında görüntü Icon_smile
akşam klinikte aslı oturmaktadır ve elinde telefonu döndürmektedir acaba denizi arasammı diye düşünmekten kendini alamamaktadır ama yine gururu yüzünden aramamktadır.öte yandan deniz amerikaya geleli 2 haftadan fazla olmaktadır ve oraya alışmaya çalışmaktadır ama aslı hiçbir zaman aklından çıkmamaktadır.telefonu çalar ve arayan efedir:
deniz:alo
efe:nbr bilader ya?
deniz: ya iyi desem yalan olur valla kardeşim hepinizi çok özledim amaaa
efe: ama doğal olarak kuzu yu daha çok
deniz:evet açıkçası öyle nasıl beni soruyor mu?
efe: deniz çaktırmamaya çalışsa da seni çok ama çok özlüyo sen gitiğinde 1 hafta kendine gelemedi. şimdide öyle ama işte normalmiş gibi davranmaya çalışıo.
deniz: bn farklımıyım ki efe herşeyi mahvettiğim yetmiomuş gibi bi de aslıyı ne hale getiriyorum buna ne hakkım var ki *****ım işte ***** sadece koca bi *****!!!
efe: denizoğlan bak kuzuda böyle yapıo yapmayın böyle! derken efenn sesi kesik gelmektedir.
deniz :efe sesin gelmiyo der ve telefon kapanır. deniz bi yandan çok sevinirken bi yandan aslıyı bu hale getrdiği için kendinden nefret etmektedir.(arkadaşlar sonra ilk senaryom da yazılı olanlar geliyo ve devamı
aslınn telefonu çalmaktadır araya efe dir umut aslı kollarındayken telefonu duymamaktadır bile. sedye gelmiştir aslıyı içeri alırlar ama yarası ağrdır bir hastaneye götürülmesi gerekmektedir.aslınn telefonu çalar ve umut bu sefer açar;
efe:alo kuzucum nbr?
umut: şey aslı burda değil. ( çok zor konuşmaktadır sesi titremektedir)
efe: ii de sen kimsin aslıya bişi mi oldu çabuk söyle!!
umut: ben umut aslı az önce (susar)
efe: nolduu çabuk söyle çabuk!
umut: vuruldu !
efe: neee nerdesiniz siz nerdeeeee!
umut: hastaneye gidiyoruz.(arkadaslar hatene adına takılmıyorum)
efe: tmm tmm bn hemen geliyorum.(efe adeta beynnden vurulmuşa dönmüştür.)
hemen denizi arar.
deniz:nbr kardeşim?
efe: deniz onu bunu bırak beni dinle ve sakin ol!
deniz: efe noldu?
efe : bi dinle.
denizz: hadi anlatsana !!!
efe: deniz söylemesi çok zor ama söylemek zorundayım(denz ses tonundan cok kötü bişi olduğunu anlamıştır)
deniz: yoksa aslıya bişi mi oldu efeeeee!! konuşsana!!!!
efe: aslıı... vuruldu bilader vurulduuu!!!!!!!!!!
deniz: ne?...
deniz artık sadece bedensel olarak yaşamaktadır.ruhen bitmiştir. sadece omu? ......
arkadaşlar yine iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum beğenmediğiniz yerleri de söylerseniz sevinirim.
yaa denz gels
n türkiyeye aslıyla barışsınlaaaar
ya arkicim devamını yaz nolur çok merak ettim ama aslıya bişi olmasınnn
çok güzel olmuş lütfen devam
güzel cnm hemen devam ltf
güzel bi senaryo ama şu aslımı vuranları da ömüüüür boyu hapse mahkum etmelisin bence
hadi devam et ya çok güzel gidiorsun hadi hadi..
ark.ilerim çok teşekkür ederim çoookkk bn vakit buldukça yazmaya çalışacaım ama herkesin içinden geldiği gibi yapmaya çalışıorum bi daha teşekkür ediyorum size çünkü ben ilk yazdığımda senaryoyu kmse bana yorum yazmamıştı ve ben de galiba beceremiorum bu işi demiştim ama sizden böyle şeyler geldikçe aklıma güzel fikirler geliyor! Icon_smile
asli deniz barissin bari bizim senryolarda
Referans URL