Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 47. bölümmmmm senaryommm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
47. bölümm
Aslı gözyaşlarına hakim olamıyor ne konuşabiliyor nede yerinden kımıldamıyordu. Öylece denizin ekranda ki donuk resmine ona son kez bakışına bakıyordu en sonunda aşk dolu şu kelimeler döküldü dudaklarından
Aslı : hoşça kal aşkım elveda
Bir süre hıçkıra hıçkıra ağladı gözyaşları sel olup aktı sevdiğinin ardından ölümsüz aşkının ardından.... sonra izin isteyip eve gitti odasına kapattı kendini su ise hala minenin yanındaydı mineyi teselli etmeye çalışıyordu.
Mine: benim yüzümden su benim yüzümden onuda kaybettim
Su: mine yapma böyle senin yüzünden değil senin bi şuçun yok
Mine: bu söylediklerine sende inanmıyosun
Su: elbette inanıyorum senin tek suçun denizi sevmek
Mine : hayır su değil tek şuçum bu değil
Su : mine kendini böyle yıpratma
Mine : ben yaptım su onu böyle çaresiz ben bıraktım aslıyla bağları kopsun istedim benle olmazsa onlada olmasın istedim bencil davrandım şimdi onu tamamen kaybettim belki bana aşık olmazdı ama burada olurdu bana yakın olurdu
Su : neler diyosun sen mine hiç anlamıyorum
Mine : o gün aslının umutla buluşacağı gün ben denize söyledim kim bilir neler hissetmiştir aslı onun hayatıymış ben çok kıskandım su aslını yerinde olmak istedim yaaa hep benim yüzümden ben sebep oldum o hiçbir zaman benim olmayacakmış ben bunu anlayamadım
Su : seni anlayabiliyorum mine inan bana seni anlıyorum ama bu neyi değiştirir bilmiyorum deniz gitti ve belki hiç gelmiycek bunu kabullenmelisin artık hayatına bi şekilde yön vermelisin hayat sadece aşk değil lütfen yeter ağlama artık
Mine : yalnız kalmak istiyorum su git lütfen
Su : nasıl istersen

Su merdivenden inerken oda ağlıyordu artık deniz ne güzel şeyler yazmıştı ona senden bizden birsin demişti ama niye gitmişti sanki ardında gözü yaşlı insanlar bırakmıştı
“acaba aslı öğrenmişmidir? Öğrendiyse ne haldedir?” dedi içinden ve derin bi of çekti
Odaya girdiğinde aslıyı denizin resmine bakıp ağlıyorken buldu gitti yanına oturdu
Su : iyimisin aslı
Aslı : gitti……. gitti su… deniz gitti
Deyip suya sarıldı hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.
Su ise hiç bişey söyleyemiyor susuyordu böyle bir zamanda ne söylenir ne yapılır hiç bilmiyordu . ne yaparsa yapsın aslıyı susturamazdı sadece bunu biliyordu denizi nasıl sevdiğini ona ne kadar bağlı olduğunu onsuz çok zor olcağını su çok ii biliyordu unutur dedi içinden ama bu söylediğine kendiside inanamıyordu….
Bir süre sonra aslı uyuyakaldı sunun aklına ise efe yi aramak geldi
Su : efe aslı çok kötü yarın buraya gelsen çok ii olur
Efe : çok mu kötü ben yarın ilk iş oraya geliyorum
Su : sen nasılsın peki
Efe : iyiyim desem inanacakmısın
Su : aslına bakarsan bende hiç ii değilim mine de çok kötü durumda
Efe : yapacak bişey yok su zaman sadece zaman her şeyin ilacı zaman
Su : neden böyle oldu efe
Efe : bilmiyorum su kafam çok karışık ben yarın gelirim görüşürüz
Su : görüşürüz

Ertesi gün efe ilk iş konağa gelmiştir . aslı odasında elinde denizle çekindikleri resim ağlamaktadır.
güzel olmus, devamini bekliyorum.
devamı gelcek mi çok güzel olmuş
çok beğendim lütfen devamını da getir
Efe : kuzuuu iyimisin
Aslı : değilim efe hiç ii değilim canım çok yanıyo içim acıyo neden efe neden ben bunları hak edicek naptım
Efe : hşşşş sakin ol kuzu sen hiç bişey yapmadın sakin ol
Aslı : o kadar zor ki efe dayanmak o kadar zor ki
Efe : unutucaksın kuzu unutucaz buna mecburuz o gitti beklide hiç gelmiycek unutucaz
Aslı : bize ne oldu efe ne olduda biz bu hale geldik neden böyle darmadağın olduk
Efe : büyüdük kuzu biz büyüdük hayatın gerçek yüzünü gördük büyüdük kuzu
Aslı : keşke hep çocuk kalsaydık efe keşke hiç büyümeseydik ben böyle bi hayat istemiyorum efe böyle paramparça bi hayat istemiyorum
Efe : madem bu kadar acı çekiyosun madem böyle bi Hayat istemiyosun kuzu neden izin verdin neden bıraktın onu.. onsuz olamayacağını bilmiyomuydun neden bıraktın
Aslı : bilmiyorum ben hiç bişey bilmiyorum efe düşünemiyorum ne onunla oluyo nede onsuz karar veremiyorum kalbim başka aklım başka söylüyo gururuma yediremiyorum bana yaptıklarını hazmedemiyorum
Efe : her şey senin elinde biliyosun değil mi kuzu her şey senin elinde eğer istersen onu geri getirebilirsin belki sevigilin olmaz ama en azından dostunu yeniden kazanırsın ömrün boyunca hep bi yanın eksik mi kalsın istiyosun
Aslı : olmaz efe yapamam o kadar zor ki gel diyemem off bilmiyorum
Efe : bence düşün kuzu sadece düşün ama nolur yanlış karar verme herkes hata yapabilir
Sen bile
Aslı : yalnız kalmak istiyorum efe lütfen
Efe : peki kuzuuu sen nasıl istersen
Efe gider aslı yeniden eline alır denizle çekindikleri resmini ve şunları söyler “herkes hata yapabilir ben bile”
Sonra düşünmeye başlar beklide şu anda hayatını en büyük hatasını yapmaktadır belkide bundan sonra kimseyi sevemeyecek kimse denizin yerini alamayacaktır. Belki hep bi yanı eksik kalacaktır. Hep kalbi kırık kalacaktır. Ama o kalbi onaracak tek kişi vardır. Aslı bunun farkına varacakmıdır? Yıllardır tutkuyla bağlı olduğu deliler gibi sevdiği adama son bi şans verecekmidir? Onu affedebilecekmidir? Bu soruların cevaplarını o da bilmiyodur. Bunların cevaplarını bulabilmek için düşünmeye devam eder ……………
[/align][align=center]devam et lütfen çok güzel
devam et çok süper çok iyi yazıyorsun!
Aslı kararını vermiştir . o gün odasından hiç çıkmaz . herkes nasıl olduğunu merak etsede rahatsız etmek istemez. Ertesi gün aslı erkenden efenin yanına gider
Efe : aa kuzu sen nerden çıktın ii misin
Aslı : ne demek nerden çıktın efe istemiyosan gidiyim
Efe : yok kızım yaaa ben öle demek istemedim şaşırdım sadece
Aslı : efe seninle konuşacaklarım varr
Efe : peki kuzu konuşalım
Aslı: efe benim paraya ihtiyacım var çok önemli ve aklıma senden başkası gelmedi
Efe : tamam kuzu istediğin para olsun ama yani ne yapcan onu merak ettim efe
Aslı : çoktan beri yapamam gerekeni efe
Efe : neymiş o yapman gereken
Aslı : deniz olmadan olmuyo efe onu geri getireceğim
Efe : bak kuzu sakın bana bende amerikaya gidiyorum deme
Aslı : amerikaya gidiyorum
Efe : olmaz kızım sen nie gidiyosun hayatta izin vermem bırak o gelsin buraya sen nie gidiyosun şimdi
Aslı : izin istemiyorum senden efe sadece para istiyorum bunu yapmak zorundayım yani onun için o bana kendini affettirmek için her yolu denedi ve çareyi gitmekte buldu ve ben şimdi onu geri getirmek zorundayım yani o benim en yakın arkadaşım
Efe : sadece bumu
Aslı : böyle olması gerekiyor efe bulabildiğim tek çıkış yolu bu
Efe : peki kuzu hadi gittin diyelim adresi bilmiyosun
Aslı : onu öğrenmek sana kalıyoo efe ee artık onuda yaparsın değil mi
Efe : peki kuzu tamam anlaşıldı sen vazgeçmeyeceksin onada tamam ama kamil amcayla hafize teyzeye ne dieceksin bakalım amerikaya mı gidiyorum diyeceksin yok artık
Aslı : saçmalama tabiî ki öle demiycem onu da düşündüm ben bizim okulun düzenlediği bi haftalık bi gezi dicem bende en ii öğrencilerden biri olduğum için beni seçtiler dicem işte
Efe : yutarlarmı derisn
Aslı : umarım… şimdi ben gidiyorum sende yarına kadar adresi öğremeye bak elini çabuk tut fazla zamanım yok efe anlıyomusun
Efe : ah aşk sen nelere kadirsin
Aslı : efeeee lütfen
Efe : pardon yaa kuzu sen duymamış ol bende sölememiş
Aslı . nese ben gidiyorum sendrn haber bekliycemmm ben bu akşam annemlere söylerim yarında biletimi alır giderim
Efe : tamam sen merak etme kuzu merak etme
(aslı arkadaşını getirmeye gidiyodur ama bakalım olaylar nasıl gelişecektir ?)
aslı arkadaşını getirmeye gidiyodur ama bakalım olaylar nasıl gelişecektir ?)
nasıl
lütfenn devamm et
çok heycanlı ya acaba nler olcak merak ettim..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL