Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: buda benimki.p
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
aslı denizin filminden sonra çok kötü olmuştur..bi an her şeyi unutup denizi aramıştır..ama nafile çünkü denizin numarası kullanılmamaktadırr....işten izin alıp eve giderr....(ama cdsini de hemen çantasına atar)
odasına girer ve yatağın üzerinde ağlar...
mine=su beni yalnız bırakırmısın,yalnız kalmak istiyorum...
su=ama mine....
mine=aması maması yok su..bunların hepsi benim yüzümden..deniz benim yüzümsen gitti.o gece onların hiç biri yaşanmasaydı şimdi aslıyla olacaktı ama yknımda burda olacaktı...
su=tmm mine sakin ol..
mine=lütfen su lütfen git..
su=tmm nasıl istersenn...
bunun üzerine su minenin odasından çıkar,su odanın(aslıyla ikisinin) kapısının sesini duyar ve aslının yanına oturur...
aslı=su ben şimdi napıcam....
su=aslı gerçekten napcağını bende şaşırdım...
bu ara konağa efe gelir...efe,su,aslı bahçeye inerler..
efe=harbiden gitti ya...her şeyi bırakıp gitti...
aslı=evt her şeyi....
efe=hep benim yüzümden...
aslı ve su aynı anda=ne senin yüzünden...
efe=denizin her şeyi bırakıp gitmesi..
aslı=saçmalama efe sen ne yaptın...
efe=ben ona aslısız bi hayat kur dedim o da gitti yaptı...taa amerikalara gitti hem de temelli....
su=bana ne yazmış bilio musunuz...''efe,aslı,ben küçüklükten beri hep beraberdik kimseyi aramıza almadık..ama sen farklıydın sen bizden biriydin.. artık ben sizden birimiyim
onu bilmiorum...
ya alsı sana hiç bişi bırakmamış mı...
aslı dalgındır sadece denizle o geçirdikleri güzel şeyleri düşünüodur...(arkadan bir anda ve ilk çıkmaya başladıkları ve yaşadıklRI güzel şeyler geçiodur)
su=aslı ,aslı-aslı...
aslı=efendim...
su=deniz sana ne bırakmış gerçekten de hiç bişe bırakmamış mı?
aslı=yoo bi film yapmış daha doğrusu bi video çekmiş...
efe=nası yani bizim denizoğlan yine yönetmenlik yapmış gider ayak...
su=efe...!!!!
efe=ortamı yumuşatım demiştim....
su=nası yani nası video....
aslı=dur getirimm....
**ark bensadece 47 böülm die yazmadım çünkü kafamda tasarladığım senaryomda o kadar çok olay yaşancak ki sadece bi bölüme sığmazdı..
güzel olmus cnm devam lütfen
kankam devamı olckkk dimi eminimki aslı&deniz barıştırırsın sennn (=
çok güzelll kısa ve özz ama devamını beklerimm
çok güzel olmuş tebriksa arkadaşım minen hatasını anlamısı güzel
sonra aslı odasına çıkar cd yi getirir....
efe=kuzu sen iymisin..cdyi böyle izleyemeyiz heralde neye takcaz bunu...
aslı=off bende akıl mı kaldı...şimdi mineden de hiç isteyememm...
su=durun..deniz bilgisayarını bana bırakmıştı...hemen getirim...
su laptopu hemen getirir...konakta masanın üzerine koyarlar ve izlemeye başlarlar...
bittikten sonraa......
su=bu neydi bee...
efe=off be bizim deniz oğlana bak neler konuşmuş böyle....
aslı ise daha kötü olmuştur ağlıodur durmadan ağlıodur o son sahnedeki denizin görüntüsündedir eli....
su=aslı iyi miisin?
efe=kuzu iyi misin....
aslı=ben odama çıkıcam..biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var....
aslı odasına çıkarr.....su ve efe bahçede başbaşa kalmışlardır..minede pencereden onları izlemektedir ama yanlarına gidemez...
su=vayy be denize bak....
efe=evt deniz oğlan nası böyle bi hata yaptı ya nasıl..
su=siz erkekler hep böylesiniz işte.(sessiz bi şekilde)
ama efe duymuştur..
efe=bişi mi dedin arkadaşım...
su=yok ya..diorum ki sizler yain erkekler hep bişeyin kaybedince değerini anlarsınız..bazıları anlamaz bile...
efe=ne demek istion sen sucum..
su=bi de sucum dio ya utanmadan cum cımli konuşuo(bunu da içinden demiştir)bana da hiç benim için savaşan biri çıkmadaki hep udak tefek bi mesele yüzünden beni bırakıp gitti..ama bak deniz oğlana o hep savaştı direndi daha sonra kimseyi üzmemek için her şeyi bırakıp gittii..daha ne onun gücü ne de aslının gücü kalmıştı vzaten....der ve masadan kalkıp konağın kapısına doğru gider..
efede kalkıp
efe=su bana bişe mi demek istedin burda...dur bi dk der...ve tam ona doğru giderken....
arkadaşım muhteşem olmuş lütfen devamınıda yazarmısın...............
tam giderken... ? Biggrin1
efenin tel çalar...arayan o sevimsizsesiyle duygudur...
efe=alo sevgilim.....
su=Allah kahretsin...
duygu=efe napıosun cnm...bu akşam bi yerlere gidelim mi?
efe=olur sevgilim...zaten benimde kafa dağıtmaya ihtiyacım var...
duygu=noldu yine..aslıdeniz mi....yoksa işin mi....
efe=daha aslıdeniz kaldı mı kiSad1..
duygu=noldu ki...
efe=gelince konuşuruz sevgilim...
duygu=tmm da nereye gelceğini bilio musun?
efe=kafamı kaldı bwnde..nereye gelim sevgilim..
duygu=hani ilk gece gittiğimiz bara..
efe=tmm benim güzeller güzeli sevgilim...geliorum hemen der ve tel kapatır...
**deniz ise uçaktadır...her şey için kendini suçlar kendine kızar...aslıyla geçirdikleri iyi güzel ne varsa yolculuk boyunca onu düşünür..
içinidenn..Deniz=acaba hata mı yaptım..amerikaya gitmesemiydim...ama onun için en iyisi bu..nası olsa yeni biriyle birlikte onun hayatının karartmaya hakkım yok...ben onu seviorum ve onu seviosam mutlu olmasını istiorum...onu için onu mutlu edecek tek şey onun hayatında olmamam...
aslında deniz yanılıodur..çünkü aslı onu aklından çıkaramamış...hala daha onu deliler gibi sevmektedir..belkide kızgınlığı sayesinde ona eskisinden daha aşıktır..
denizin uçağında iniş anonsu yapılır ve uçaktan iner...denizi havalialanında yarışmayı düzenleyen grubun amerika temsilcileri karşılar(daHA eğitimine 4 ay vardır ama amerikayı bilmediği için o kişiler denize yardım eder ilk önce bi otele yerleşir deniz...)
mine ise bu saatlerde kendi vicdanıyla hesaplaşır...denizin gitmesinden kendisini sorumlu tutar..kendisini ilk defa bu kadar suçlu hissetmiştir..yatağına yatıp o küçücük ayıcığına sarılır ve hep benim yüzümden die die sayıklar en sonunda kalkıp denizin ona bıraktığı dvdlerden birini seçer ve denizin dediği gibi onu izler..film bittikten sonra tam yatacakken tele. çalar...
vayy güzel olmuş sen daha önce yazmamıştın di mi?
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL