29.04.2008, 12:28 PM
aslı denizin filminden sonra çok kötü olmuştur..bi an her şeyi unutup denizi aramıştır..ama nafile çünkü denizin numarası kullanılmamaktadırr....işten izin alıp eve giderr....(ama cdsini de hemen çantasına atar)
odasına girer ve yatağın üzerinde ağlar...
mine=su beni yalnız bırakırmısın,yalnız kalmak istiyorum...
su=ama mine....
mine=aması maması yok su..bunların hepsi benim yüzümden..deniz benim yüzümsen gitti.o gece onların hiç biri yaşanmasaydı şimdi aslıyla olacaktı ama yknımda burda olacaktı...
su=tmm mine sakin ol..
mine=lütfen su lütfen git..
su=tmm nasıl istersenn...
bunun üzerine su minenin odasından çıkar,su odanın(aslıyla ikisinin) kapısının sesini duyar ve aslının yanına oturur...
aslı=su ben şimdi napıcam....
su=aslı gerçekten napcağını bende şaşırdım...
bu ara konağa efe gelir...efe,su,aslı bahçeye inerler..
efe=harbiden gitti ya...her şeyi bırakıp gitti...
aslı=evt her şeyi....
efe=hep benim yüzümden...
aslı ve su aynı anda=ne senin yüzünden...
efe=denizin her şeyi bırakıp gitmesi..
aslı=saçmalama efe sen ne yaptın...
efe=ben ona aslısız bi hayat kur dedim o da gitti yaptı...taa amerikalara gitti hem de temelli....
su=bana ne yazmış bilio musunuz...''efe,aslı,ben küçüklükten beri hep beraberdik kimseyi aramıza almadık..ama sen farklıydın sen bizden biriydin.. artık ben sizden birimiyim
onu bilmiorum...ya alsı sana hiç bişi bırakmamış mı...
aslı dalgındır sadece denizle o geçirdikleri güzel şeyleri düşünüodur...(arkadan bir anda ve ilk çıkmaya başladıkları ve yaşadıklRI güzel şeyler geçiodur)
su=aslı ,aslı-aslı...
aslı=efendim...
su=deniz sana ne bırakmış gerçekten de hiç bişe bırakmamış mı?
aslı=yoo bi film yapmış daha doğrusu bi video çekmiş...
efe=nası yani bizim denizoğlan yine yönetmenlik yapmış gider ayak...
su=efe...!!!!
efe=ortamı yumuşatım demiştim....
su=nası yani nası video....
aslı=dur getirimm....
**ark bensadece 47 böülm die yazmadım çünkü kafamda tasarladığım senaryomda o kadar çok olay yaşancak ki sadece bi bölüme sığmazdı..
odasına girer ve yatağın üzerinde ağlar...
mine=su beni yalnız bırakırmısın,yalnız kalmak istiyorum...
su=ama mine....
mine=aması maması yok su..bunların hepsi benim yüzümden..deniz benim yüzümsen gitti.o gece onların hiç biri yaşanmasaydı şimdi aslıyla olacaktı ama yknımda burda olacaktı...
su=tmm mine sakin ol..
mine=lütfen su lütfen git..
su=tmm nasıl istersenn...
bunun üzerine su minenin odasından çıkar,su odanın(aslıyla ikisinin) kapısının sesini duyar ve aslının yanına oturur...
aslı=su ben şimdi napıcam....
su=aslı gerçekten napcağını bende şaşırdım...
bu ara konağa efe gelir...efe,su,aslı bahçeye inerler..
efe=harbiden gitti ya...her şeyi bırakıp gitti...
aslı=evt her şeyi....
efe=hep benim yüzümden...
aslı ve su aynı anda=ne senin yüzünden...
efe=denizin her şeyi bırakıp gitmesi..
aslı=saçmalama efe sen ne yaptın...
efe=ben ona aslısız bi hayat kur dedim o da gitti yaptı...taa amerikalara gitti hem de temelli....
su=bana ne yazmış bilio musunuz...''efe,aslı,ben küçüklükten beri hep beraberdik kimseyi aramıza almadık..ama sen farklıydın sen bizden biriydin.. artık ben sizden birimiyim
onu bilmiorum...ya alsı sana hiç bişi bırakmamış mı...
aslı dalgındır sadece denizle o geçirdikleri güzel şeyleri düşünüodur...(arkadan bir anda ve ilk çıkmaya başladıkları ve yaşadıklRI güzel şeyler geçiodur)
su=aslı ,aslı-aslı...
aslı=efendim...
su=deniz sana ne bırakmış gerçekten de hiç bişe bırakmamış mı?
aslı=yoo bi film yapmış daha doğrusu bi video çekmiş...
efe=nası yani bizim denizoğlan yine yönetmenlik yapmış gider ayak...
su=efe...!!!!
efe=ortamı yumuşatım demiştim....
su=nası yani nası video....
aslı=dur getirimm....
**ark bensadece 47 böülm die yazmadım çünkü kafamda tasarladığım senaryomda o kadar çok olay yaşancak ki sadece bi bölüme sığmazdı..
..