Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 48.Bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
arkadaşlar tahminlerinizi alayım
işallah deniz du bölümdde gelir. ama nasıl geliceğini tahmin edemiyorum. ama güzel bir bölüm. daha bitmediği için daha tahminde bulunamıyacağım.
umarım deniz geri döner efe yeni işiyle uğraşır
güzel bölüm mü iğrenç bi bölümdü zaman bile geçmedi izlerken ilk defa izlerken offff ne zaman bitcek artık die saate baktım.haftaya ne olabilirki 38.bölümden bu yana saçmalayan diziyi batıran senaristlerimiz haftayada yine aynı şekilde dewam etcek kusura bakmayın ama izlediğim ennnn iğğrenççç bölümdü
Deniz dönmez daha cok erken .. ama dizi cok hizli ilerliyo gecen hafta 15 gün bu hafta, 1 hafta ileri gectiler..
mine yine üzülecek betül karsi cikacak...
efe biseyler yapip dükkani actirir Biggrin1 ve köseyi döner ama duygunun amacini ögrenir..
asli umutla yakinlasir ama denizi unutamaz...
kamil canan ve muratin pesine düser.. bilal urfaya döner
lemanda muratin dönmesi icin herseyi dener..

sizce?
bence haftaya bisekilde deniz geri doncektir..yoksa bu dizinin rytingleri azalicak..

ayrica canan ne kadar buyuk bi hata yapti kendisine seveni birakti gitti daha dogrusu gidemediIcon_smile

efede 48. blmde anlicak gercekleri bence ve aslidan ozur diliycek ona inanmadigi icin..

ama been senaristleree duyurmak istiyorum her dizide 2 blm kotude olsa sonra dizide insanlari mutlu ediyolar ama kavak yelleri kac bolumdur kotu artik biraz mutlu olalim yaaa..

deniz geri donsuunn..efe asli mine deniz + su + umut birarada olsunlar..
İleriki bölümler için tahminde bulunmak mümkün değil ama Efe ile Aslı'nın da araları bozulmaya başladı bu gerçekten üzücü. Deniz, Efe'ye gözkulak ol dedi ama araları ertesi gün bozuldu!
Bu dizi artık eskisi gibi olamaz.
kamil canan ve muratın peşine üdşcek lemandan adres alıp deniz bu sayede geri döncek(inş)....alsı efeye yakınlaşcak hatta deniz geldiğinde aslı--efe birlikteliği olcak....
valla hiç bir tahminde bulunamıyorum ama tek bildiğim minenin ve cemin zor durumda olduğu
cem betüle söyliycek heralde
ya genede güzel bi bölümdü..efenin aslıyı sahiplenmesi faln hoştu bide bnm aklıma aslı ile efe sevgili olcak die geldi hani aslı umuta efe dediya..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL